|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
Printer+Lan+WiFi
Možda nije dobar naslov ali problem je slijedeći. Napravio sam mrežu između stolnog (IntelDC 2,2 ) koji je spojen prekomrežne kartice na Thomson router 780 i notebooka HP 6820s koji se na mrežu spaja bežično. Šerao sam particije na oba compa i one su dostupne i vidljive sa oba kompjutera. Printer HP aa in one 5780 koji je spojen na stolno računalo preko USB sam nakon istalacije šerao kao mrežni ima ručicu ispod ikone i kaže da je spreman...moš mislit. E sad kad se spojim sa lapa na mrežu (stolni je uključen) vidim samo particije koje sam šerao ali ne i printer i naravno ne mogu ništa printat. prije toga sam i na lap instalirao sve potrebne drivere za printer. Već se tjedan dana zaje..... i imam osjećaj da je greška toliko prizemna i to me izluđuje. Tko zna nek se javi. Hvala svima
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
odi pod add printer, i tamo odaberi opciju da se taj printer nalazi "u mreži", odnosno da je spojen na drugi comp... mozda pomogne... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
neznam kako ali radi
Citiraj:
sve ok. Prije toga sam prčkao po postavkama printera "PIKLJUČCI" ili PORTOVIi ušao u konfiguriraj port i stavio kvačicu u SNMP status ENABLED valjda je to to
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|