|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
PCMCIA kartica-Pomoć
Imam wireless modem i pcmcia karticu i ne mogu,nakon reinstaliranja windowsa,ponovno pokrenuti konekciju sa modemom,jednostavno mi ne pronalzi komp karticu.Odvrtio sam instalacijski disk od kartice ali nista.Ne znam dali sam treba nesto prije napraviti,ustvari mi nije jasno gdje grijesim.Pomagajte,komp mi je od zene,moj kao sto se vidi jos radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Hehe, kako će te žena namlatit. 1.wireless modem? Imaš ruter s modemom spojen na tvoj spliter( telefonsku utičnicu) 2. U laptopu ti je PCMCI, odi u Device Manager i vidi ima li žutih uskličnika. 3. Vjerojatno si propustio ubaciti driver pcmpi kartice koliko god ti tvrdio da si ubacivao disc 4.Reci ženi kad dođe da je ljepa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Da pronasao sam poneki usklicnik,mozes li me pouciti na koji nacin da to rjesim kada nemam pristup netu.Kasno je da se vadim,sjedi pored mene i "milo" me gleda |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Što kaže Device Manager? "Žuti upitnici"? Treba skinit odgovarajući driver... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Tako je...sada ubaci cd s driverima i ne obraćaj pažnju što će sa cd iskočit prozor, dapače zatvori ga. Odi poviše jednog od upitnika i izaberi desnim mišem update driver, te ga navodi sve do cd pogona u kojem je disc... ako ima na discu nešto što treba on će to instalirati. Molim ljepo jesi li ti ubacio drivere od zvuka i grafiče kada si instalirao windowse ili ima puno tih upitnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Ako se spojiš žično, možda je moguće automatski skinit neke od drivera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ajde ako je totalni kupus, uzmi mrežni kabel i spoji laptop s ruterom. Trebao bi biti na netu odmah. Zatim sljedi proceduru da sa upitnika tražiš update drivera s neta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Ovako,neke od tih drivera sam rjesioa ostali su usklicnici,ne upitnici,zuti na: Network adapters -Microsoft tun miniport adapter PCMCIA adapters -Compaq pcmcia controller PCMCIA flash memory device -M-sistem DiskOnChip 2000 Btw,net je proradio,ne znam kako da ti zahvalim,samo mi jos reci koliko su vazni ti usklicnicui koje sam naveo i ako jesu kako i njih da rjesim.Jos jednom PUNO HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ignoriraj taj mrežni pored sata u donjem desnom uglu. Odi vidi ima li upitnika žutih ovdje: Ako si na xp-u start=control panel= system= hardware= pa taj nesretni drvice manager Odi vidi ima li žutila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Taj Compaq pcmcia controller ne ide? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
To sam prepisao sa device menagera |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Unesi model Laptopa ili odi na ovu stranicu (HP COMPAQ ti je isto) Kad nađeš model skini PCMCI driver |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Hvala jos jednom i laku noc |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |