|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Firmware Update Philips SA 1355/02
Evo, saltao sam firmware, nakon sto mi je sranje bacio glupi MP3 nekakav error na japanskom, neznam ni sam :S.. Javio sluzbi za korisnike bla bla bla...Instalacija prodje dobro, sve 5, imao sam ga direktno na plocu ukopcanog, nista preko kablova,kao sto pise..Kaze treba mu oko 1min da se boota prilikom prvog firm updatea, samo sto se meni ne pali, dakle po opisu philpsa treba mi logo philipsov svijetlit preko 1 MIN, i tada je update gotov, samo sto se meni ne pali, probao sam drzat plej gumb preko 5min, probao sam nasliepo, drzat odokativno kolko mu treba da se inace upali, nista.. Ali preko kompa sam probao jos par puta slagat, i uspio sam svaki put konkretno ponovno staviti firm, nakon cega sam istu proceduru probao, i isto se ponovilo... Sistem cijelo vrijeme nalazi novi MTP uredaj, kojem nemogu update driver,ni rollbackom, ni uninstalom pa updateom novim, probao sam ga safely removat,ali cijelo vrijeme sere, kao da ga ukopcavam-iskopcavam, probao sam po svih 8 USB utora koji su mi na raspolaganju, ista stvar se ponavlja..Jednom sam ugasio sistem pa iskopcao,opet isto... Ako zna itko, molio bih da mi pomogne, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Probaj na drugom kompu, nekad USB zasere tako pa nikako do uređaja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
A neznam, stvarno sam dosad radio 20ak puta firm change, i to sa raznim softwareom, i raznim firmovima, a sada kada sam radio sa sluzbenim programom i sluzbenim firmom hahaha ode sve u 3 picke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
*BUMP* Probao na prijateljevom USBportu, 0 bodova ![]() |
![]() |
![]() |
|
|