|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
problem s adsl-om!!!! help!!!
Ovak!!!! imam zyxel router i slozio sam postavke na bridge connection i IP-e na mrežnoj (spajam se preko kabla)...ali ponekad se nece spojit na net (spoji se jedino kad ugasim i upalim router)...kad idem na konekciju za spajanje pise mi da provjerava PPPOE protokol i onda mi baci gresku: "Povezivanje kroz WAN Miniport (PPPOE).....Error 678: the remote computer did not respond. For futher assistance, click more info or search Help and Support Center for this error number". Tako da svaki put kad zelim na net moram ugasit router i ponovo ga upalit, jedino se tada zeli spojit. -->
![]() Ovak!!!! imam zyxel router i slozio sam postavke na bridge connection i IP-e na mrežnoj (spajam se preko kabla)...ali ponekad se nece spojit na net (spoji se jedino kad ugasim i upalim router)...kad idem na konekciju za spajanje pise mi da provjerava PPPOE protokol i onda mi baci gresku: "Povezivanje kroz WAN Miniport (PPPOE).....Error 678: the remote computer did not respond. For futher assistance, click more info or search Help and Support Center for this error number". Tako da svaki put kad zelim na net moram ugasit router i ponovo ga upalit, jedino se tada zeli spojit.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Prijavi kvar u t-com centar, ti zyxeli nisu baš pouzdani... |
![]() |
![]() |
|