|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() Evo ovako, imam jedan problem. Imam kasdin adsl modem preko kojeg se ja na svom računalu spajam na internet. Sad sam kupio laptom sa ugrađenim wiralessom i bežični router. Bežični router sam prikopčao na kasdin modem i sve kako piše na uputstvima. i sad bi se ja htio iz svoje sobe bežično povezat na taj router koji je u dnevnom boravku preko wiralessa kako bi mogao na internet. ali mi to ne uspjeva. Nemogu nikako uključit wiraless na laptopu. Pa ako ima tko kakvo riješenje ili zna kako to napraviti bio bih bu do groba zahvalan...evo toliko od mene...
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ajde prvi post pa . . . Napiši koji " Bežični router", koji "laptom" ? Još kad bi pogledao u uputstvo onda bi našao kako se uključuje bežična. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
netgear -->
laptop --> toshiba i uključio sam bežičnu vezu i laptop mi pronalzi router ali se ne želi spojit na internet... Citiraj:
router --> netgear laptop --> toshiba i uključio sam bežičnu vezu i laptop mi pronalzi router ali se ne želi spojit na internet...
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
DNS serveri
Ovo mi miriše na problem kada nema upisanih DNS servera, jel pingaš router sa lapa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
netgear
laptop --> toshiba i uključio sam bežičnu vezu i laptop mi pronalzi router ali se ne želi spojit na internet... |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|