|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
promjena username i pass na dsl-584T?
Kako i sam naziv govori zanima me kako promijenit tj. kuda treba ići na onim optionsima na 192.168.1.1 da stavim drugi username i password na modemu dsl-584T?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Barem to je lako, tamo negdje u managmentu bi trebao nac opciju za tu promjenu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma cijeli optionsi su mi nekako zbrda zdola, i ne kužim se baš previše u sve te stvari koje tamo pišu pa bi molio nekoga ko ima isti taj modem (D-link dsl-584T) da mi napiše di točno trebam ići da promijenim username i pass |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel taj pass ili ono admin i 0000 da bude nešto drugo? |
![]() |
![]() |
Administrator Settings | |
There is only one account that can access the DSL-G684T's Web-Management interface. | |
Administrator (The Login Name is "admin") | |
New Password | |
Confirm Password |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Čekaj ajmo prvo razjasnit nešto... 1) Oćeš mjenjati password kojim se zaključava router da neko ne prka po njemu? To ti je Admin password (login se nemre mjenjati) dakle ovaj prvi Admin tab na tools panelu je to... 2) Ako oćeš promjeniti username / password s kojima se spajaš na net onda ideš u Advanced tab, ATM VCC gumb okineš i tu podesiš parametre za WAN spajanje u router modu...
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ili mozes jednostavno na prvoj stranici koja ti se otvori pokrenit wizard, klikat next sve dok te ne pita za username i pass, ukucas ih i to je to...
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() Password je potrebno promijeniti na korisničkim stranicama ISP-a. Spajanje preko ETHERNET sučelja (Win XP) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|