|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Imam problem s pucanjem veze na tcomu.... traje otprilike mjesec dana događalo mi se kada sam bio spojen žično s kasdom u slučaju kad he u router modu i kad je u bridge modu, događa mi se i sada kad imam thompson wlan i spajam se bežično, tako da mislim da nije problem u uređajima Najčešće se dogodi kad pokrenem neki torrent program (uTorrent, BitTorrent) te nakon toga mi u firefoxu ( i IE7) , kad upisem bilo koju adresu, dolje lijevo pise waiting for ....... te nakon par minuta javi grešku. Također, u CS 1.6 ne nalazi servere ... u torrent programu mi nekad skida, nekad ne, ali se spoji na seedere i peerse ... nakon toga paljenje i gašenje routera riješava problem ili sačekam 10-tak minuta.... postavke torrenta i svega ostalog je jednako vec mjesecima tako da mislim da nije problem u računalu i programima .... jedino što mislim da nije uredu je ovo: ![]() Koristim vista 32bit, ultimate, računalo iz siga Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za torrente ti je najbolje napraviti port forwarding http://www.portforward.com/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
dosada je bilo 2 telefona iza splitera, sada smo sve stavili "kako treba", tj kroz spliter i sve radi ok moze lock |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|