|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Zalman 7000 AlCu najbolji izbor?
Pocela me je nevjerojatno nervirati buka kompa, pa sam rijesio da preduzmem neke korake u vezi toga. Trenutno mi je na procu nekakav ljiga HSF, koji definitivno mjenjam. koliko sam gledao testove na netu ispada da je zalman 7000AlCu najbolja kupovina do cca 300kn. Sto vi mislite o tome? Da li se u Osijeku moze naci nesto bolje za te novce (Ve-Mil, Hg Spot)? Zelim tisinu, ili koliko je god to moguce, ali za to ne zelim zrtvovati performanse (zadovoljan sa 11x200). Vec sam stavio na grafiganera pasivno hladnjenje, a u PSU mislim staviti tihu 80-ku. Dakle, jos jedno pitanje: najbolja 80-ka po pitanju tisine. Mislim realno. Citao sam fore papst 9db. Mislim kako to hladi ako je 9db? Ispravite ako grijesim. Napravi sam suspenziju diska, ukljucio AAM, pa uz ove zahvate moralo bi biti tiho.... Dobro, jos jedna 80-ka da puse u disk na 5-7V. Komentari? Sto mi je ciniti? Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
330 ti je u ve-milu 7000A Cu, AlCu je oko 270...ja imam 7000ACu i jako sam zadovoljan količinom buke koju dela, jako je tih. Ako možeš dodati još tih 3o-tak kuna, pikni si njega ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ak želiš se riješit buke onda ti je bilo koji od ta dva Zalmana odličan izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
7973 Zalman 7000A-CU Cooler, cijeli od bakra, za Intel Pentium4 (Socket478), AMD Athlon/ Duron/ AthlonXP (Socket 462) i AMD Athlon64 (Socket754), hladnjak s 92mm ventilatorom, 1350-2400rpm, 2-ball bearing, Fan Speed Controller, 20-25dBA, 773g 1 god. 334,00 Da li se stvarno isplati razlika od 60 kn za cistu Cu verziju? Hoce li oni biti dovoljni da fino ohladim 2500+@3200? Zahvaljujem. Poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jos jedno pitanje, ako ne i najvaznije od svih. Da li 7000A stane bez problema na rda+ rev. 1.1? Mislim da stane, ali nije na odmet da potvrdim. Poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Stane a onaj njiohov popis nije baš 100% toačn jer tvrde da neide na Nf7-S a ide. na 8RDA+ moraš samodpiliti jedna dio držača jer su kondenzatori preblizu ili ga stavit diagonalno ak ti ne da jebat s piljenjem ialo ja diagnalno stvaljanjae nebi preporučio je rse mogu šarafi preveč zatengnut i ode proc.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ok. CPU je rijesen. Ali mi jos nitko nije odgovorio za 80-ku. da li ima neka u ve-milu da je tiha, da je mogu upariti sa zalmanom. Ono, da je komp VRLO tih. Mislim je staviti u napajanje i jednu ispred diska. Ako nema neka dobra u ve-milu, ima li koja u hg spotu? Preporuke? Poz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|