|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
maticna se nece bootat
bok ljudi, Napravio sam veliku glupost, izvadio sam bezicnu karticu iz maticne (pci) dok je kompjuter bio upaljen. Nakon toga se zamrznuo, resetiro sam ga i ništa. Stalno se cuje kao da se zeli bootat ali nemre, ne dođe ni do slova na ekranu. Pokušao sam bios clearat, cak sam i bateriju izvadio i opet isto. Sta mislite? Da li postoji još neki nacin da se ovo popravi, ali da ga nemoram nositi u servis? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Postoji, a nazalost vjerojatno se svodi na to da izvadis maticnu iz kucista, odneses na reklamaciju i cekas da ti daju drugu (ukoliko nema fizickih ostecenja, odnosno spaljenih dijelova ploce). Inace - PCI kartice je jako pametno vaditi na zivo...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa rečeno ti je - nosi na servis i moli se da ne čitaju ovo... ![]() Naravno da nećeš spomnjati što si radio nego ćeš reći da si navečer ugasio i ujutro se nije htio dignut sustav i da neznaš kaj mu je jel... BTW ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
ako stavim jumper onda se cleara bios. ja sam pokusao tak, pa sam pokusao tak i izvadio sam bateriju i samo sam pokusao sa vadenjem baterije. da mi nije mozda proc otisao? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
jesi li na kraju vratio ovu nesretnu live plug&play&destroy karticu u komp ili je vani?
![]() |
#14 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
A viš, meni je jednom zvučna ispala iz pci utora ![]() Zaboravio je učvrstit sa onim šarafom i ode ona u šetnju ![]() Nisam ni skužio odmah nego sam jedno 10-tak minuta pregledavao kablove na liniji, zvučnicima itd... Otvorio kućište a ona stoji na pol 12, komp radi, samo nema zvuka ![]() Ugasio, uštekao, zašarafio i sve ok !! @Gigs_ nosi ploču na reklamaciju, nema šanse da skuže ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
odnesti cu na reklamaciju sigurno jer kad se to desilo nista nije zasmrdjelo, nista ne izgleda skureno. Sad znam da nije bas dobro to tak raditi, ali na prijasnjoj gigayte maticnoj sam to napravio vise puta i nista se nije desilo. cak sam i 2 puta memoriju tak usteko, a onda se jednom samo komp restartao i nis nije bilo najsmjesnije je to sta iznad tok pci slota velikim lijepim bijelim slovima pise: Ultra Durable 2. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
@McG Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
-------
|
Urnebesan si do bola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Dakle, kada stavljaš memoriju problem je mnogo manji nego kada izvlačiš memoriju jer je memorija pod napokon ukoliko je komp upaljen, a ona u slotu. Ne govorim ti to da te ohrabrim za rad pod naponom, već jednostavno ako ti drugi put bude žurba, dizejblaj komponentu ili je barem nemoj koristiti prije nego je izvadiš (dva puta sam čuo za priču da su ljudi stradali od pržilice. Jednom zato jer je tip prčkao dok je radila). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|