|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
problem sa umrežavanjem - need help
- imam homebox i na njega kabelom spojen pc. sve radi. - kupim usb wireless. instaliram na komp. spaja se na wireless. sve radi - taj isti usb wireless instaliram na drugi komp. ne javlja nikakvu grešku. otvorim prozor "choose a wireless network", vidim homebox ( max signal !!!) pritisnem connect i javlja mi "unable to connect. network no longer in range. " refresham i opet signal na maximumu ???? ![]() - danas instaliram novi laptop i probam se spojiti i opet ista priča ???? unaprijed zahvaljujem na svakom konstruktivnom prijedlogu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel to pokušavaš preko windoza ili koristiš utility od tog uređaja? Na kojem kanalu ti je wireless, koja je zaštita, je li možda skriven ESSID...? Malo detaljnije to opiši...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
lock, delete <-- -->
instalirah manufactorer software na ovaj dugi komp i sad radi
( naravno da instalacija nije radila nego sam mora kemijat ) inače izbjegavam koristiti utilty. zbog njih uvijek problema. al čini se da bez njih ne ide. idem sad probat skinut nešt za laptop pa će i valjda i on proradit zahvaljujem al čini se da dalje mogu sam. ![]() admin :--> lock, delete <-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|