|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
TV kartica problem
Imam DVB-S (skystar) i DVB-T (gigabyteU800) kartice.Za TV karticu sam koristio DVBviewer i Power cinema. Na DVBviewer imao bi sliku par minuta i onda bi nestala(valjda je razlog što je trial). Na Powercinema sam digitalni signal gledao bez problema a analogni je znao nestajati ali to mi nije smetalo. Ovdje sam u rubrici DVB-T tutorial pročitao o programu MediaPortal i odlučio instalirati isti. Nakon instalacije isti mi prepoznaje samo sat.karticu. Uz to kod podizanja MP nestala mi je taskbar i start menu traka ali sam to uz malo muke povratio(to se dešava stalno kod podizanja MP ali mi se traka nekad zna vratiti sama a nekad ne!!!) Danas mi se MP nije podigao nego mi je iskočio slijedeći prozor: ![]() Kako nisam našao u ovoj temi sličan problem molim pomoć. Osim toga sada mi i u Powercinema nema slike(ima tona) i kad minimiziram PCinema onda na desktopu imam sliku i ton?!(Isto i u DVBviewer-u, na satelitskoj slika normalna).Inače sam za sada deinstalirao MPortal i reinstalirao drivere za karticu ali problem sa slikom ostaje. Gledao sam malo u postavkama grafičke(Nvidia FX 5200) ali nisam našao nikakva djelotvorna rješenja.Procesor je AMD Athlon XP 2500+ Barton i 1 gb memorije. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|