|
![]() |
#1 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
xp pro samo jednom?
Pozdrav ekipo imao sam xp home koj se mogao instalirati i prijaviti ne netu pet puta sa jednim ključem. Pošto sam ispucao svih pet instalacija kupio sam xp pro koj sam si instalirao i morao prijaviti (nisam se registrirao samo sam ih aktivirao) na netu što sam i napravio. Neki dan sam ih instalirao mojoj curi i kad sam ih htio aktivirati dobio sam obavjest da sa tim serial keyem mogu napraviti samo jednu instalaciju iako mi na kutiji piše "svaki put kada radite novz instalaciju koristite seriski broj koj ste dobili sa ovim cd-om". Zna li netko nešto više o tome? Koliko znam xp pro se mogao instalirati x puta i nije se trebao aktivirati na netu. Neka nova caka Billa da nam mazne lovu ili natjera na vistu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Instalaciju mozes napraviti na jednom racunalu, koliko sam ja shvatio ti si pokusao instalirati i na drugom racunalu. Mislim na aktivaciju.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|