Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.07.2008., 00:58   #1
Red_Baron
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2002
wlan mreža pukne nakon cca minute

UKRATKO: Pristup internetu preko wlana mi pukne nakon jedne minute.

OPŠIRNO:
Imam Siemens SE515 router i do sada sam bez problema pristupao netu koristeći statične ip adrese dva računala:
  • komp, Siemens wireless adapter USB
  • laptop, ASUS PCMCIA wlan adapter

Sad sam u mrežu dodao novo računalo sa istim Siemens adapterom kao i na prvom računalu. Mreža kod stara dva funkcinira odlično kao i prije.

Kod novog također radi pristup netu odlično ali samo otprilike jednu minutu. Onda ne mogu pristupit internetu. Nakon nekog vremena opet mogu cca jednu minutu, pa se taj ciklus ponavlja...

Ima netko ideju gdje je problem? Treće, novo računalo u mreži nije daleko od AP-a i signal je odličan.

Hvala na pomoći,
Roko
Red_Baron je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2008., 12:25   #2
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Miriše mi na klasičan problem WiFi USB kartica. Probaj sve dostupne usb konektore (premda sumljam), zadnju verziju drajvera, sa i bez onog posebnog software - a kartice (koristi WCZ).
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.02.2009., 21:18   #3
Red_Baron
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2002
Problem sam tada bio riješio na trećem računalu reinstaliranjem drivera i radilo je cijelo ljeto. Međutim, problem se opet počeo javljati na starom računalu na kojem je uvijek sve radilo u redu. Probao sam reinstall drivera, format diska,.... Nekad ne bi upalilo, a nekad bi se problem riješio na jedno mjesec danan pa opet ne valja...

Nevjerojatno. Sada se problem opet pojavio, reinstall drivera nije uspio pa sam izbrisao service pack 3 i evo sad sve radi... Zasad
Red_Baron je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno