|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2003
|
Radeon A9550TD ???
Ova kartica se nudi kao dio konfiguracija koje King daje u svojoj akciji (ATI Radeon A9500TD / 128 MB, VI, TV-Out). Prvi put čujem za ovu karticu pa ako netko zna neke tehničke pojedinosti (takt, mem. sabirnica...) neka post-a. Zadnje izmijenjeno od: Bit. 05.07.2004. u 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Radeon A9550TD ???
Citiraj:
to ti je preimenovana stara dobra 9500 taktove točne ne znam sabirnica je 128 bitna a kartica je sasvim solidna za tu vrstu konfiguracije |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
imas google pa trazi... a sto ima ljenčina ovdje! ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Da konfa je bas dobra: - 400W MS - tipkovnica MS - optički miš MS - zvučnici (kaj drugo nego MS) - 70 kHz-ni montor - DVD/CD-RW Combo Jedino kaj dobijes legani antivirus i windoze. A i grafulja nije nesto "While the 9550 sounds like it has something to do with the previous generation of 9500 cards, it actually has nothing to do with them. The 9550 is here to offer an upgraded 9600 SE with there being one major difference. The 9550 offers a 128-bit memory bus as opposed to the slower 64-bit bus on offer with the 9600 SE. " |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Na 2. konfi komentar: "Ova konfiguracija reproducira sve video igre na tržištu i to uz visok nivo detalja." : bonker : Na 3. konfi komenta:"Ova konfiguracija reproducira sve video igre na tržištu dostupne trenutačno, ali i one koje će se pojaviti unutar slijedećih godinu dana i to uz visok nivo detalja." : bonker2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ma ni oni sami (oni koji su ih sastavljali) neznaju baš previše o tim konfiguracijama. Sumnjam da su ih testirali sa najnovijim igrama. Ako ništa drugo barem se dobije legalan softver. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
software dobiješ besplatno ak uzmeš linux (mislim !?!?!?!?!) , winblowse plačaš.... btw pogledajte thread "Pokradimo odlikaše" u dijelu >Novost< samo ću reći da sam uspio složiti identične konfe (čitaj: smeće) za skoro istu cijenu.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() većina pcshopova ne naplačuje slaganje konfe ako su njihovi djelovi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() I legalni soft, i radnik koji slaže konfu i instalira soft...(ovo zadnje zeme vremena za popizdit)... Nabere se utrošenog vremena. Mislim-da su konfe mogle biti bolje-jesu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Stane
|
Citiraj:
Ima puno ljudi kojima je tesko potraziti u google, pa sam pitaju- takvi su ljencine. Tesko im je potraziti! ![]() over and out ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() znači: - ako uzmeš sve djelove u jednoj trgovini u većini slučajeva ti besplatno slože komp - ako skupa sa kompom uzmeš software oni ti ga instaliraju free (ovo nisam siguran) - kvaliteta kompova je takva kakva je (na rubu totalnog smeća) , no nije problem u tome već u činjinici da istu konfu kakva je na "akciji" dobiješ u drugim dućanima za otprilike istu cifru ovu zadnju natuknicu smatram najvažnijom jer pokazuje da je cijela akcija "nagradimo odlikaše" velika laž....ako mi ne vjerujete odite na stranu od nekog velikog pcshopa, složite konfu ko iz akcije i pogledajte cijenu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Headbangig Grunf!
|
Pa samo ime ti već da naslutiti TD ( Turbo Diesel ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stane
|
DA,da TD (turbo disel) a ono 128 izgleda da ima 128konja..dobra je! Isuse Pravi si
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ASUS 9550TD = 64bit-a ASUS 9550GE = 128bit-a ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() strava, povlačim kaj sam prije rekao kolko sam ja gledal po netu većina tih grafa je 128-bitna ali asus očigledno ima dvije verzije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Headbangig Grunf!
|
He, he smece od 5200 negdje cak bolje od 5500, nVidija si s obije kartice niej ucinila uslugu, kad si zamislimo da 9550 sa 64MB obrise pod s obije zajedno a 5200 cak ima 256MB RAMa a. U HALO na 800x600 razlika 13FPS a u 1024x768 12Fps u korist 9550 u odnosu na 5500 ili 11 odnosno 9 FPs na 5200. 26.5 je solidno 17,8 na 1024x768 dok nVidijina smeca ne predju niti 9Fps. još jedan dokaz kako je FX serija kartica veliki promašaj...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|