|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Windows XP Pro aktivacija - problem
Flashao sam novi firmware na Samsunug DVD/RW SH-203N i odjednom mi Windowsi javljaju da ih trebam ponovno aktivirati jer sam promijenio konfiguraciju računala?!?!?! WTF?!?!?! Da se razumijemo, imam original WinXP Pro sa integriranim SP3. ![]() EDIT: evo nazvao Microsoft i aktivirao ponovno Windowse. Stvarno su ljubazni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Očito neki od "featurea" SP3, valjda je DRM koji je stigao s njim pomislio da se baviš ilegalnim djelatnostima... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Već sam pomislio da će me daviti s time kako pokušavam instalirati na drugi komp. Pretpostavljam da se installation ID promijeni kod druge instalacije pa je bilo moguće "oživiti" Win, bez extra pitanja, jer su aktivirani s installation ID-om koji sam pročitao ljubaznoj teti u SZK. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nije to još ništa, najjače mi je bilo kad me SP3 WMP 11 obavjestio da mi nemože prikazati DVD na CRTu jer to nije u skladu s njegovim sigurnosnim mjerilima... Naravno nema takve probleme sa HD DVD 1080p Matroškom... ![]() Vistin WMP 11 nema slične ideje... ![]() SP3 = problemi...
![]() |
#6 | ||
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Uglavnom, ispada da imamo fakin' trial iako smo uredno platili 800+kn za DeBillov legalni soft. Ja sam mijenjao dosta komponenti i to cesto i gotovo svaki put mi izbaci da moram ponovo aktivirati product, nekad mogu samo prek neta, a nekad moram i zvati na onaj 0800 broj. Smradovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
meni na laptopu odjednom zvuk vise nije radio kad sam stavio SP3... Super Problems 3 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|