|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() Ovako problem je sljedeći:dvd-e i cd-e prži normalno ali dvd rw bilo + ili - sprži kad je nov prvi put.Kada ga probam obrisati dobijem grešku ili kao da ga obriše krene snimat i opet isto izbaci. Probao sam i u linuxu sa k3b isto sranje,windoze sam također reinstalirao opet isto. Ima li tko kakvih prijedloga ili da je nosim na reklamaciju? Također sam probao sa alc120%,više verzija nere,dvdinfopro itd,te sam probao i flešat sa zadnjim firm i opet ![]() ![]() Probao sam na dysan(+),tdk,traxdata i emtec(-) dvd rw medijima na svima isto.
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Hmmm, cudno..Imas mozd kakav paketni software instaliran (incd?) Ja npr nakon sto je nesto popizdilo vise nisam mogao u incd-u to napravit,(radilo ok jedno kratko vrijeme) zapravo incd nije vise opce radio, dok se u drugim software-ima potpuno normalno brisalo RW medije. Ak imas in CD probaj to deinstalirat, meni djeluje kao da je to nesta softwerski, ali... nema druge nego se osigurat i detaljno ispitat dal je il nije... kak je sa CD.ima, oce njih obrisat? Flasho si ga sa sluzbenom 1,7 verzijom? Stos e tice DVD RW medija , koristim neke DATA safe +RW, 2,4x i verbatim +RW 4x.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Da, flešao sam ga origi firmom.Nemam soft za paketno zapisivanje,cdrw briše,u biti radi sve ok osim brisanja dvd rw-a,i još sam primjetio da dosta teško čito što sprži a na power dvd-u kad pokrenem film kojeg sam spržio izbaci unsupported disc format,windvd se zablesira kad pokušam pokrenut film.Prebacim dvd u dvd-rom radi normalno.Opet ponavljam sa niti jednim softwareom ne želi brisat dvd-e,kao i na linuxu tako da mislim da jr hardwerski problem. BTW Danas sam je odnio na reklamaciju.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
Onda nema druge, javi kak je sa novim, tj kakva je njihova dijagnoza.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
dobar ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |