|
![]() |
#1 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
novi celeron sa 256 k
sta mislite na ovo?? nešto kao tulac ili? CPU INTEL Celeron BOX 330, 2,66G,Sck478, 256K, 533MHz Novo! čitam sada u ve-milu
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Vidi na xbitlabs pod CPU imas citav clanak o tim novim Celeronima "D". Ko cilja na oc najbolje je uzeti 2.4GHz verziju. Uglavnom dobro su prosli na testu. Mogli bi uzeti dobar dio trzista Bartona 2500+ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mislim da je celeron 330 odličan izbor ako je jeftiniji od AMDa. Još ako imaš vodeno, digneš ga na 200FSB+ i uparš dobru DDR3200 memoriju na 2.0-2-2-5 i na konju si. Za jeftinu konfiguraciju je mrak.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() Mobilni barton ... mislim da ipak nudi vise za cca istu lovu. Na onom testu je C "D" usporedjivan sa obicnim neocanim bartonima i Tbredima. Nije bilo mobilca u testu. Inace procesor full ok (osim problema sa grijanjem, sto ga po meni i baca iza mobilnog bartona), moze se nazvati nasljednikom "tualerona". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ja sam uzeo mobilnog uglavnom zbog fleksibilnosti-dosta mi je bitno da ga mogu voziti i na 1.45v i da ima dovoljno snage, i da mi se ni pri 1.7v/2500 ne grije svinjski. Kvragu-svatko za svoje novce hoće proći kaj bolje i jeftinije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() Ma nisam ja nigdje rekao da je on bolji od mobilnog bartona. Uostalom i ja sam nedavno slozio jednu konfu oko mobilca. Suma sumarum za Celeron "D": nelos procesor, ali preskup obzirom sto nudi konkurencija. Ali da ce naci trziste.... naci ce sigurno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|