|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Problem kod startanja novih igrica. Dali mi je graf. preslaba ?
Pozdrav, Ispričavam se unaprijed ako nisam pogodio podforum. Radi se o tome, koju god noviju igricu pokusam pokrenuti (osim Crysis, ona radi), javlja mi se samo zvuk uz crni ekran. Pretpostavljam da je zbog slabe grafičke. E sad, strah me kupovati bolju grafičku, a problem možda nije u njoj, već u slabom proc. ili malo RAM-a. S obzirom da sam laik u svemu ovom, molio bih ako mi netko može pomoći i riješiti mi dilemu, što moram mijenjati na kompu, da bih mogao igrati igrice tipa: Bioshock, Turok 2008, Mass.effect itd. Moja konf.: MBO ABIT AN8 SLI AMD Athlon 64 X2 3800 MHZ KING MAX Hard Core 2x512 X800 GTO 256/256 SATA HDD Maxtor 200 GB DWD/RW Lite On – Light Scribe Sky Star2 FM/TV Tuner Corsair VX 450 W LCD 17'' - Samsung 740BF Pozdrav i hvala unaprijed !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Nova graficka....ostatak konfiguracije je ok...mozda u dogledno vrijeme jos 1gb ddr... Koliko me sjecanje sluzi za Bioshock i Mass effect moras imati karticu koja podrzava SM3 za sto tvoja nema podrsku... Ne znam s koliko novaca raspolazes ili racunas li na kupnju novog ili polovnog. Trenutno je u Linksu na akciji HD 3870 za 799Kn i to ti je imho best buy od novog. Ako ces kupovati polovno mozes ciljati i na neku nvidiju iz 8800 serije s obzirom da imas SLI plocu (doduse 2x8 ali nema veze) a trznica ih je u zadnje vrijeme puna...vec sad su GTS 320 za 600-tinjak Kn a onda uvijek mozes ubosti jos jednu makar je to mozda overkill za 1280x1024 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Da, definitivno je problem sto ti grafa nema sm3. Postupi kao sto je E.T. rekao i ne boj se gladi ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|