|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Gaming na 64 bit-a
Naime bilo je riječi u novinama o 64-bitnim windowsima xp, sređenim s nliteom..navodno za gaming.. To mi je malo potaknulo zanimaciju za 64-bitnim windowsima xp..davno kad sam ih probao bili su u početnoj fazi, još nisu bili podržani driverima itd. Moze li mi tko reci kakav bi bio gaming na 64-bitnom xp-u naprema 32-bitnom? Rad u svakodnevnim aplikacijama, potrosnja baterije itd.. thnx..
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nisu bili podržani driverima tada,nisu ni sada bogzna šta. IMHO,ako će biti 64 bita,tada vista,pošto si izgubio tobožnju stabilnost zbog koje si vjerujem kao i većina na xp-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nisam primjetio na visti niti na serveru 2k8 neke probleme, oba su x64 bila samo što neke aplikacije (kao free antivirusi tipa antivira ili nod 32 primjerice) se neće niti instalirati jer je "serversko" okružje...
![]() |
#4 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne zelim vistu dok ju malo ne srede, imam buisness i nisam zadovoljan. Sve je to lijepo i krasno al mi treba funkcionalno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|