|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Windows Vista i internet
instalirala sam vistu i nikako ne mogu stvoriti konekciju za internet, prepoznala sve osim web kamere i ethernet veze. Probavala sam sve živo, instaliravala drivere od matične (na kojoj je mrežna kartica), zvala t-com, radila konekciju po uputama i ništa. da li bi mi netko znao reći šta trebam napraviti da se spojim na internet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Prvo nam navesti cijelu konfiguraciju (matičnu prvo), kakvu vezu imaš na net - ADSL, DialUp, koji modem? Ako ne znaš matična koja je konsolidiraj se sa PCWizard 08 (download). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
matična: MB Gigabyte M68SM-S2L, sAM2, GeForce 7025, VGA, DVI, FW, LAN, mATX cpu: CPU AMD Athlon64 X2 4000+ BOX, dual core, SckAM2 ram: DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax hard: HITACHI HDT725032VLA360 320GB SATA-300 7200rpm 16MB zvučna i mrežna su integrirane na matičnoj vista mi je dala ocjenu konfe 1,0 zbog grafike i aera i pročitala sam negdje da mi matična podržava aero |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Znači najvjerojatnije ti nisu svi driveri instalirani. Pogledaj u Control Panelu - System - lijevo u "sidebaru" - Device Manager kako stojiš sa žutim uskličnicima. Preporučam da skineš sa ove stranice najnovije drivere za Vistu koju trebaš (32-bit ili 64-bit) osim ovih SATA Raid pre-install i instaliraš. Aero bi ti trebao radit onda, a i mrežna isto tako. Još nismo dobili odgovor kakav net imaš - DSL ili DialUp, pretpostavljam onda da je ADSL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
e hvala skinula sam drivere,i radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
E da, morati ćeš ponovno pokrenut onaj Windows Performance Index - ne znam točno kako se zove i pričekat da ti testira sistem. Onda će vratit Aero kad izmjeri performanse grafe sa novim driversima. U Control Panelu ti je isto - u System mislim to. Pogledat cu u Visti pa napisem točno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |