|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
pomoć annex a i b
pozdrav, treba mi pomoć. neki dan sam kupio dlink ruter d684. fakat je ruter sjajan i ima sve opcije koje mi trebaju, ali, ne radi kod mene. imam optimu,a uzeo sam annex b. frajer kaj radi u prodavaoni kaže da mi treba annex a i da se nekaj s tim može zgotoviti i da pitam ovdje. ima li tko kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: thopok. 22.06.2008. u 19:20. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovisi ako i je modem/router sposoban biti i annex a i annex b (drugi firmware ili ako ima podršku za oba samo se treba konfati) onda da, ali ako nije nema šanse, osim toga treba ti i drugi splitter jer annex a i b imaju malo različite frekvencije...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Taj D-Link se može preflashati u drugi anex. Naime, postoji hardverski identični model i samo se stavi njegov firmware. Baš sam frendu tako napravio prije mjesec dana. Sve u svemu 5min posla, a radi k'o urica. Baci oko na moje postove u podforumu ISP pod temom Optima.
![]() |
#5 |
Registered User
|
možeš li mi ti naći taj link ili nekaj da napišeš kak da to napravim? nemrem naći već pola sata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|