|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Komp se sam ugasi
Ukratko:Problem je u tome sta se komp svako toliko sam ugasi Opsirnije:Par puta mi se dogodilo da se komp sam ugasi.Nakon toga sam skinuo cijeli hladnjak sa procesora i ocistio ga(u njemu je bilo brdo,brdo prasine pa nije mogao bas zrak prolaziti),ali kada sam ga vracao nisam ponovo stavljao paste jer mi je pasta bila kod frenda nego sam pustio ono malo paste sta je bilo na procsesoru.Ali stvarno malo je bilo...U BIOSU sma stavio da se komp ugasi na temp od mislim 70 stupnjeva,da li se ugasi zbog toga jer m u malo poraste temp jer nema paste ili netko ima neki drugu ideju? Staviti cu opet malo paste ovih dana...
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Moguce da ti se gasi radi toga, vrucine su velike, stavi neki program sto mjeri temperaturu, aida 32 npr, mainboard monitor, ja imam epoxov tool kaj dodje ut 8 rda. Lijepo ak vidis da je temperatura visoka, znas kaj je, a i pastu pr trebal vratit.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma imam speedfan i temp je oko 52-54 stupnjeva kada je komp zatvoren i vent ne ispuhuje zrak.... Sada sam igrao menadera uru i pol i naravno nisam snimao i komp mi se ugasi... ![]() Ali sam usao u BIOS nakon 30ak sekundi i tamo je pisala temp 50 stupnjeva tako da mislim da se nije mogla sa 70 tako brzo spustiti na 50. Mozda je neki drugi problem.Postoji kakav virus,crv ili neka druga bolestina koja ima veze s tim?
![]() |
#4 |
Junior Member
|
Onda nije temp, najvjerojatnije. A moze bit bilo je tih crva kaj su gasili komp, al onda vidis da ti ga oce ugasit odbrojava.. tesko je ovak rec kaj moze bit, mozda napajanje? Jel se bas ugasi ili resetira?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
|
Bas se ugasi i ne mogu ga upaliti opet nego moram iskopcati kabel iz kompa i opet ga ukopcati i onda ga upaliti... Je moguce da se napajanje ugrije?
![]() |
#6 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Najvjerovatnije.Imao sam sličnih problema,s tom razlikom da ja nakon što bi ugasio komp,ne bih ga mogao upalit isto dok ne iskopčam kabel ili ga pustim da se ohladi.Probaj ga pustit da se ohladi pa ako se normalno upali onda je to,ili probaj sa drugim napajanjem.
![]() |
#7 |
Head Of The Radio
|
Via,via,via probaj s novim Hyperonima u starim verzijam redovito se ruši tak da je vjerojatno do nje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
|
Da ali prije je sve bilo ok,prvo cu probat na napajanju skinuti one limice da bolje cirkulira zrak iz napajanja van...moglo bi biti napajanje jer se prije nego se ugasi uzasno ugrije...
![]() |
#9 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Tlacitelj i neznalica
|
Probat cu sa ciscenjem i rezanjem od iza da ima malo vise zraka,ali napajanje je relativno novo 2-3 mjeseca...Doduse ono najjeftinije jer se nije imalo para za drugo kada sam skurio staro... cca 80 kn u MDSu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|