|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
isss pa vi atijevci dobivate nove drajvere svaki dan ![]() ![]() kaj nisu 4.6 izašli prije desetak dana :confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
jesu... sta da kazem nasi su pozrtvovani programeri koji ne spavaju dok mogu nama povisit FPS za 20% u igrama... ![]() + si primjetio mozda malim slovima beta? ![]()
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A izgleda da jesu brzi-ali ima i problema...ipak je to beta ![]() Ja ipak čekam da izađe Omega ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ma znam ljudi da je beta kaj odmah skačete moram vas malo prcat : evil : inače ja još uvijek furam nvidijine 40.xx drajvere (one najgore - da prate kvalitetu grafičke) ![]() ko zna ati možda u ovoj verziji omoguće i uključivanje trilinearnog filtriranja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Evo, da ne budemo zadni papci ja na stol 100€, ti isto i idemo na posao ![]() ![]() ![]() Može? Dakle-ja tvrdim da X800 PRO/XT/PE može najnormalnije izvoditi trilinearno filtriranje u punom opsegu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sannin
|
hehehe... ja sam sa jelcom na ovome... ![]() + mene vise zanima temporalAA : goood :
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Neke starije igre još nekak, ali nove...ne znam... Mislim ono... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sannin
|
pa iman visoki FPS.... ![]() ovaj... gdje? iman zadnje omegine... i radlinker.. nema te opcije??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Napravit će se još jedna ikona i opet desni klik Properties i onda namještaj do mile volje ![]() Za TAA frame rate ne bi smio padati ispod 60. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
inače ovo gore nikada nisam rekao...rekao sam da se trilinerno uključuje samo u situaciji prikazivanja color mitmapa a da u svim drugim situacijama (čitaj igre/3dmark i sl.) koristi "brilinearno"...koje se naravno da isključiti: staviš bilinearno i miran si ![]() dobro dobro nebum vas više zajebaval ![]() ali kaj ču kad je sitacija ovakava: ja prefriram nvidiju,ati je bolji od nvidije,ja imam najšugaviju grafulju od svih vas,dapače najšugaviju grafulju ikad proizvedenu,ja nemrem odoljeti a da ne zezam jelc-a oko atijevog varanja,i sam ću se najvjerojatnije prebaciti na ati što nikako ne znači da ču prestati zezati jelca oko atijevog varanja ![]() što se tiče ovih ojra to bi rađe da se popije i pojede ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
Eh sad ![]() Ovako si ti zborio: "ne muči mene to što se optimizacija koristi u igrama već to što ju je nemoguće isključiti za npr. potrebe testiranja " A može ![]() "sorry nisam se dobro izrazio... mislio sam na slučaj da je kod 6800 algoritam isključen pri testiranju (da se dobije pravi trilinear),a kod x800 uključen (jer se neda isključiti)...." Ne da se isključiti....ma nemoj... Normalno da se da isključiti, to su mulci stavili algoritam koji kad zaključi da sceni ne treba puno trilinearno-onda smanji kvalitetu prikaza. ![]() To je stvar drivera. Ma kud češ janjca-nema dugo sam se tak obžderal dotičnog da se još podrigujem po njemu ![]() Zatoplilo je-treba maznut malog pu-ajceka da se organizam ne opusti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
![]() ![]() ahhh stavljati krmetinu ispred janjetine je u mojoj kući SVETOGRĐE (osim u slučaju roštilja) to je moj odgoj i njega (janjetine) se držim....no to ne znači da dva pršuta koja su jučer stigla od rodbine neće uzrokovati rast tlaka krvnih žila na neodređeno vrijeme (jajca + pršum :njam: ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Sannin
|
heh... ![]() uopce nisam isao za tim... hehe... sad cu probat... dosta sa tim vise... imate zderonje pa tamo se svadajte... + GLAVNA VIJEST -OMEGACORNER SITE IS DOWN-
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Dela se (već je napravljen) novi site ![]() Kaj se tiče janjca-meni je to povremeno i za gušt, ak bum ga jel malo-malo....nije gušt ![]() A sa dobrim starim pu-ajcekom treniraš organizam da podnese vrućine ![]() ![]() ![]() Mislim...nema smisla jest nekaj makrobiotički, boraviti u klimatiziranom autu, stanu i na poslu. Pofali ti nekaj-odeš van u dućan i završiš na Hitnoj ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|