|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
canyon wf 511
prije formatiranja radila super stavio xp ponovo sa sp2 i sad se ne mogu spojit na router sa lapom se spajam bez problema probao skinut novi software,nije pomoglo what 2 du |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Koristiš od Windowsa Zero Configuration ili od Ralinka soft ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ralink al kad nije htio s ralinkom,onda sam probao i sa zero,al opet nece probao ugasit firewall,reko da ne sere on nesto i opet nista stavio i noviji ralink,ne sljaka opet |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Jel moš vidjet router ili se samo ne možeš spojiti na njega (iako ga vidiš) ? Na kojem kanalu ti je wireless mreža (ako je na 13, probaj neki manji) ?
![]() |
#5 |
Premium
|
vidim router,al kad kliknem conect ne reagira i onda se izgubi sa popisa dok na lapu sve radi a ovo za kanale ne znam, moram provjerit,al i kad sam prvi puta instalirao karticu (kad je sljakala) nisam nista posebno dirao u postavkama,samo instalirao,i spojio se na mrezu i to je to na starim win xp nisam imao sp2,mozda me zbog toga nesto bavazaje??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Čuj, imam tu karticu, Win XP + SP2 i normalno se spajam na Siemens SE 555. Samo velim, morao sam na promjeniti kanal na routeru. Enkripcija mi je ugašena, samo MAC filtar.
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Imam slicne muke sa njom zadnje dane.... AP je D-Linkov (channel 8), signal je 26-32%. Veza je online nekih 1h cca, ponekada manje, ponekada vise i nakon toga se disconnecta i ne spaja se vise. Restart racunala pomaze sto je zbilja cudno, tada se kartica opet spaja. U Ralink software se mreza vidi, signal se vidi ali pritiskom na connect ne dogadja se nista. Any ideas prije nego je sviknem i covjeku provucem kabel da si postedim zivce? ![]()
![]() |
#8 | |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
mislim da nemozes to reklamirat,jer barem meni npr kartica radi mjesec dana savrseno i onda s vremena na vrijeme tak nekad zablokira...ali probaj mozda ti priznaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
I meni se znala nekada diconnectati pa sam stavio samo b mode i od onda nemam problema, nekih cca. 2 mjeseca. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo da se i ja pridružim malim zamjerkama na wf511 Preko dana, dok smo u kući, imam nekih 45% signala, međutim navečer je za poluditi. Znači svi spavaju, nema kretanja a meni signal pada na 26%. Da zna i pucat. A kad pukne ne preostaje mi niš drugo nego otić do routera ugasiti ga, upaliti i onda je ok. Ako to ne napravim bez obzira na restart kompa na kojem je wf511, dobivam samo notification Looking for (stranica) što je za mene smrt ![]()
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|