| 
 | |||||||||||
|  21.05.2008., 00:07 | #1 | 
| Premium Datum registracije: May 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | 

Problem s Pioneer DVR-212
			 imam navedenu przilicu nekih 6 mj. i zadnjih par mjeseci mi unistava oko 40% dvda, probao sam sa razlicitim programima za snimanje, raznim markama dvda, DVD+R i DVD-R i opet sve isto. imam garanciju na nju godinu dana jel ju mogu nositi na reklamaciju? Zadnje izmijenjeno od: qbone. 21.05.2008. u 01:10. | 
|   |   | 
|  21.05.2008., 09:45 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Opatija 
				 | Svakako to napravi 
				__________________ "Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  22.05.2008., 12:56 | #4 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2006 Lokacija: zg 
				 | Pioneer redovito izbacuje pržilice s katastrofalnim firmwareom, pa je potrebno odmah nadograditi (što je opet čudno, jer nedugo nakon izlaska dođe nova verzija....mogli su je odmah staviti). Ako ej prža u početku radial dobro, a kasnije ne, tada je reklamiraj. To je ionako potrošna roba od 200kn i današnje prže nisu izdržljive kao nekada. 
				__________________ Free your mind and open your eyes | 
|   |   | 
|  22.05.2008., 16:09 | #5 | 
| Premium Datum registracije: May 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | kad sam je kupio imala je najnoviji firmware gore, jucer sam opet snimao uništila mi 2 dvd-a, zatim snimila 4 dvd-a. jos cu je testirati do kraja tjedna, pa je nosim na reklamaciju, inace kupljena je u HGspotu (koji se po meni cini da u zadnje vrijeme prodaju lošiju robu nego prije). predpostavljam da ce na reklamaciji zezati (kao i uvijek!), da ce je prvo testirati, a za to vrijeme cu ja biti bez DVD-RW u kompu, tko zna koliko, zar ne? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |