|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
sumnjam na proc, nek netko potvrdi
dakle... kupio sam proc od forumaša... 2,4 northwood jezgra... uglavnom... stavio sam ga na na ploču evo linka matične s kučištem i napajanjem http://dlsvr03.asus.com/pub/ASUS/Bar...tor_p4533a.pdf na tome bez ikakvih problema radi 1,4 villamete e sad... probao sam na još jednoj matičnoj i sa 3 vrste rama gail, kingmax i kingston i to i sa 2 keksa i sa jednim keksom, uvijek isti problem... sve radi super... kad ga upalim... al čim se optereti nekim testom stabilnosti on se resetira... a to se događa i kad ga ostavim upaljenog da radi... iz čistog mira... temperatura je 36 a na opip je skoro hladan probao sam reinstalirat windowse... opet isto... reko... možda je hard... čopim drugi hard.. s nekim windowsima opet isto... na njemu srušim windowse opet probam, i opet isti problem.... savjeti, rješenja i mišljenja hvala Zadnje izmijenjeno od: tpint10. 20.05.2008. u 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
probaj s drugim napajanjem, meni ista stvar bila, ali s amd-ovim procom...doduše meni se i resetirao i gasio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako si ga stavio na dvije različite ploče i oba puta isti problem, onda je očigledno da nešto ne štima sa procom.
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Zamijeni mjesta RAM pločicama, samo npr. 2. pločicu stavi na mjesto prve i tak kombiniraj, imo sam isti problem sa Celeron 2.0 i otkad sam to napravio sve mi radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|