|
![]() |
#1 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) Hard disk problem
![]() e sad stariji hitachi je poceo da krepava,ima bad sektore i ocu ga nosit na reklamaciju/e sad problem je sljedeci hitachi je dynamic disk-gore su windowsi i stvari koje ne trebamn 2particije C i D segate je basic disk-na ovom disku imam sve meni vazne podatke al on je dynamic disk i samo jedna particija sad bi ja htio da dignem nove windowse na segate disku a da ne izgubim meni vrjedne podatke,ali nemogu napravit novu particiju u disk managmentu jer nejde za dynamic disk nova particija znaci moram napravit novu particiju na segate dynamic disku ya windowse a da pritome ne izgubim podatke koji su na njemu kako da to ucinim???please help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A da napravis covert basic-->dynamic i onda kreiras particiju i puknes windowse na nju..Iako to konvertiranje bilo bi dobro prije nego pocmes radit isto imati nekakv backup ![]() http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...BEivanje&meta= |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle jel ti čitaš kaj ti se piše? Dakle da rekapituliramo... M$ scenarij Basic u Dynamic -> samo klikneš i to je to... Dynamic u Basic -> trgaj sve i radi nove particije... Dakle nema M$ rješenje za to što ti tražiš... ![]() 3rd Party Ima progija za konverziju... Može se sa hex editorom ručno konverirati... Ali treba napraviti bakup jer uvjek može krenuti krivo... Jasno sad? Dakle imaš brenu, imaš podatke, kupi DVDe i prži to ili nemoj - tvoja stvar... Inače ako u ![]()
![]() |
#5 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
Dynamic u Basic -> trgaj sve i radi nove particije-to sam ja morao napravit iz dynamic u basic,nece tako al ok nasao jednostavniji nacin nakon 20 programa razlicitih paragon hard disk manager 2008 je najlakse rjesenje za convert iz dynamic u basic disk bez gubljenja potataka uopce... hvala svima moze lock |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|