|
![]() |
#1 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
(riješeno) Restartanje kompa u WoW-u
Cudan problem mi se javlja u zadnjih 30-ak dana. Naime nekada dok igram WoW znam mi se racunalo restartati. Obicno drzim desni gumb misa te u zaru borbe stisnem jos 2-3 tipke na tipkovnici te se onda slika smrzne ,cujem "rezanje" (niski napon na zvucinicima) tj. mutavi zvuk grrr na 1-2 sekunda i racunalo se reboota. Procesor je lagano clockan te mu tempa ne prelazi 48 C i prosao je 12 satnu torturu, memorija nije klokana. Nema nista gore nego kad ganjas priesta u areni i taman da ga skines komp ti se restarta a tvoj healer jadan ostane sam te naravno izgubis partiju. To me kostalo jedno 150 ratinga i imam osjecaj da cu razbit komp.... Win XP pro SP2 ATI Radeon 2900 GT @ xFire 7.11 by Sapphire (isto sa ili bez xFire-a) Logitech G7 Logitech Keyboard Sound Card od DFI-a sto dolazi s plocom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
El bude BSoD? ili sam restart? Vjeroatno BSoD, pogledaj šta piše na njemu pa javi.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Samo u WoW-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sta je najgore evo sad mi se komp srusio u Firefoxu dok sam scrollo s misem dolje da porcitam replays... EDIT: Downclockao sam ga na def. freq. i ostavic cu preko noci par testova pa citat logove ujutro Zadnje izmijenjeno od: Thundercool. 17.05.2008. u 02:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|