Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.05.2008., 00:03   #1
MafiaMan
Registered User
Moj komp

MafiaMan's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Kratki spoj (neke vrste )

Danas me strefila mala nesrica. Premjesta san monitor i LCD na drugi stol u stanu Laptop je u sigu , a monitor je philips 200w6cs . Laptop san usteka u jednu uticnicu i bia je spojen sa vga kabelom na monitor . Taman kad san isa ustekati i monitor u drugu uticnicu iskocai je osigurac u stanu jer je radia bojler i stednjak u isto vrime. Laptop se odonda nece da puni osim ako nije monitor ustekan u njega tj VGA kabel . ili line in od monitorovih zvucnika . What the *uck ono ? Nemogu vise dobiti sliku na monitor odonda . Proba sa drugin CRT-om isto nece. Monitoru nije nista , sa cimerovin laptopn radi bez beda. Zar je moguce da mi je VGA izlaz krepa ?

P.S U ATI CCC uredno pogazuje da je spojen i drugi monitor ali nece da da sliku na njemu
MafiaMan je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2008., 00:20   #2
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor MafiaMan Pregled postova
Laptop se odonda nece da puni osim ako nije monitor ustekan u njega tj VGA kabel . ili line in od monitorovih zvucnika

Nisam nešto stručan u tom polju ali ovo mi izgleda kao da laptop više nema nema "masu" pa puni kad je dobije od monitora.
stuc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.05.2008., 00:20   #3
Func
Premium
Moj komp

Func's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Meni se dogodilo na starom dellu 2405FPW da nije htio raditi sa ati grafama konkretno sa 3870, dok je sa Nvidia grafama najnormalnije radio. Ne pitaj kolko mi je trebalo da to otkrijem.

Ovaj problem oko punjenjenja mi nije jasan, ako je laptop pod garancijom odnesi ga na servis.
Staro 16.05.2008., 01:09   #4
Bruja
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Func Pregled postova
ako je laptop pod garancijom odnesi ga na servis.

roflmao...

ovo da je pod garancijom ???

sad OT ... mora bi se slozit s "stuc"-om ... ima smisla oko mase..lap nema svoje izgleda il pregorilo nest..i vuce taj neki malio dio napona/struje s monitora, sto mu triba da radi normalno..
Bruja je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2008., 01:18   #5
MafiaMan
Registered User
Moj komp

MafiaMan's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
LOL ,haha, nije to moje . Dali bi osobe sa iskustvom oko elektonike , tipa, covjek koji mi je napravia elektorinku na gigaworksima moga sto oko toga pomoci. Pitat cu ga sutra ali eto bacite komentara jos . Zanimaju me misljenja jer inace ce me ubiti raditi kuci na 14'' .Ocu 20'' opet
MafiaMan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno