|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Kratki spoj (neke vrste )
Danas me strefila mala nesrica. Premjesta san monitor i LCD na drugi stol u stanu Laptop je u sigu , a monitor je philips 200w6cs . Laptop san usteka u jednu uticnicu i bia je spojen sa vga kabelom na monitor . Taman kad san isa ustekati i monitor u drugu uticnicu iskocai je osigurac u stanu jer je radia bojler i stednjak u isto vrime. Laptop se odonda nece da puni osim ako nije monitor ustekan u njega tj VGA kabel ![]() ![]() P.S U ATI CCC uredno pogazuje da je spojen i drugi monitor ali nece da da sliku na njemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni se dogodilo na starom dellu 2405FPW da nije htio raditi sa ati grafama konkretno sa 3870, dok je sa Nvidia grafama najnormalnije radio. Ne pitaj kolko mi je trebalo da to otkrijem. Ovaj problem oko punjenjenja mi nije jasan, ako je laptop pod garancijom odnesi ga na servis.
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() ![]() ![]() roflmao... ![]() ovo da je pod garancijom ??? ![]() sad OT ... mora bi se slozit s "stuc"-om ... ima smisla oko mase..lap nema svoje izgleda il pregorilo nest..i vuce taj neki malio dio napona/struje s monitora, sto mu triba da radi normalno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
LOL ,haha, nije to moje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|