Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.05.2008., 18:35   #1
Hmm
Registered User

Datum registracije: Dec 2006
Problem, grafika

Ovako, probat cu sto detaljnije opisati sto mi se dogodilo.
konfa:
ploca: asus p5b
proc: e 6300
ram:2g ( kingmax)
graf: 7600 gs ( asus)
napajanje: Chieftec od 430w ( znam da je chieftec al nisam siguran kolko w)ž
komp je star godinu i pol, sve je radilo besprijekorno, mozda ga 2, 3 puta morao restartat u to vrijeme.

Ovako: dosao doma, komp je bio upaljen, browsam malo po netu i pokrenem igru koja je bila minimizirana. igra se loada, ali se odjednom smrzne slika i poljubicasti, distorzira, lego kockice se pojave( uzas).
Restartam komp, dode do dijela di se pojavi screen sa win logom, pojavi se nakratko plavi ekran, pa crni i samo od sebe se restarta. jedno 10 puta se restartalo i ne ide dalje. Pokrenem u safe mode, jedva ude, slika jos ucijek ruzna, ljubicasta, negledljiva. padne mi na pamet graficka. maknem drivere, stavim nove, nisat ne pomaze. stavio sam 3 razlicite vrste drivera, isto.
Otvaram case, maknem graficku, pocistim prasinu i spojim ponovno da se uvjerim da je sve spojeno. Opet isto.
Formatiram sve, stavim friske windowse, ( jos kod instalacije win se vidjelo da je sve onak ljubicasto i ruzno) i opet nista, probao sam na frisko drivere i nejde. Instaliram sve za mbo, al kad stavim cd za grafm na pola instalacije graf, blue screen.
na deviceu manageru mi je upitnik pod vga, i nikako ne mogu stavit drivere jer se smrzne i pojavi blue screen cim probam stavit neke drivere za grafu. ostao sam bez ideje, sve si razmisljam da moram kupit novu grafu. Help please!!
Hmm je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2008., 18:42   #2
Func
Premium
Moj komp

Func's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Možda se pregrijava, pogledaj vent i eventualno počisti prašinu. Ako nije do toga probaj grafu u drugom kompu ili drugu grafu u svojem kompu.
Oglas

Oglas
Staro 15.05.2008., 22:34   #3
Hmm
Registered User

Datum registracije: Dec 2006
temperatura je stalno bila u podrucju zelenog, a uostalom vec dva dana neznam sto bi, ugasen je..pa ni ta dva dana hladenja nisu nimalo promijenila nista. Mislim da cu probat drugu grafu. nadam se samo da nije prob u maticnoj il nest strasnije.
Hvala na savjetu!
Hmm je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2008., 22:43   #4
Berax0r
Registered User

Berax0r's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Na grafi ti se sje**** nešta. 100% ćeš trebati drugu grafu.
Berax0r je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2008., 06:54   #5
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Da grafa je očito RIP...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori