|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Problem, grafika
Ovako, probat cu sto detaljnije opisati sto mi se dogodilo. konfa: ploca: asus p5b proc: e 6300 ram:2g ( kingmax) graf: 7600 gs ( asus) napajanje: Chieftec od 430w ( znam da je chieftec al nisam siguran kolko w)ž komp je star godinu i pol, sve je radilo besprijekorno, mozda ga 2, 3 puta morao restartat u to vrijeme. Ovako: dosao doma, komp je bio upaljen, browsam malo po netu i pokrenem igru koja je bila minimizirana. igra se loada, ali se odjednom smrzne slika i poljubicasti, distorzira, lego kockice se pojave( uzas). Restartam komp, dode do dijela di se pojavi screen sa win logom, pojavi se nakratko plavi ekran, pa crni i samo od sebe se restarta. jedno 10 puta se restartalo i ne ide dalje. Pokrenem u safe mode, jedva ude, slika jos ucijek ruzna, ljubicasta, negledljiva. padne mi na pamet graficka. maknem drivere, stavim nove, nisat ne pomaze. stavio sam 3 razlicite vrste drivera, isto. Otvaram case, maknem graficku, pocistim prasinu i spojim ponovno da se uvjerim da je sve spojeno. Opet isto. Formatiram sve, stavim friske windowse, ( jos kod instalacije win se vidjelo da je sve onak ljubicasto i ruzno) i opet nista, probao sam na frisko drivere i nejde. Instaliram sve za mbo, al kad stavim cd za grafm na pola instalacije graf, blue screen. na deviceu manageru mi je upitnik pod vga, i nikako ne mogu stavit drivere jer se smrzne i pojavi blue screen cim probam stavit neke drivere za grafu. ostao sam bez ideje, sve si razmisljam da moram kupit novu grafu. Help please!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Možda se pregrijava, pogledaj vent i eventualno počisti prašinu. Ako nije do toga probaj grafu u drugom kompu ili drugu grafu u svojem kompu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
temperatura je stalno bila u podrucju zelenog, a uostalom vec dva dana neznam sto bi, ugasen je..pa ni ta dva dana hladenja nisu nimalo promijenila nista. Mislim da cu probat drugu grafu. nadam se samo da nije prob u maticnoj il nest strasnije. Hvala na savjetu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Na grafi ti se sje**** nešta. 100% ćeš trebati drugu grafu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |