|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
![]() Nevaljali driver Instalirao sam windows na svoj novi komp, instalirao sve potrebne drivere, prikljucio sve hardwere i spojio internet (ponosan sam na to hehe). Medutim, nije sve dobro proslo jer nesto ne valja sa driverima za zvucnu karticu koja je ugradena u maticnu GIGABYTE P35-DS3P, driveri su instalirani ali komp kao da to nije registrirao. Dole sam vam stavio i SCREENSHOT pa da vidite kako to izgleda kad odem u control panel- Sound and device i kad ubacim CD od maticne. Nadam se da ce neki znalac imati vremena da mi to objasni. Unaprijed zahvaljujem! ![]() [img=http://img386.imageshack.us/img386/8913/86266116jv8.th.jpg] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
prvo - problem s driverima nikako ne moze ici pod hardverske probleme ![]() a drugo - procitaj gigabytov FAQ ili manual koji si dobio s plocom, ako si lijen citati onda ukratko - instaliraj MSov patch za HD audio (google) i tek onda drivere. ako ne pomogne onda drivere instaliraj rucno tako sto ces otici u device manager, naci nesto tipa audio device (lako za uociti, zuti usklicnik kraj imena ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|