|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
(riješeno) Epox 9npa+ ultra zvucna...
bok ostatak konfe: 3000+ venice, gigu rama, 6600gt neki prastari hard... manje bitno.. nikako dobiti zvuk... u biosu omoguceno (auto) cak i u windowsima ovaj NVmixer prepoznaje kao da ima zvuka, al jednostavno ga ne pusta kroz zvucnike, slusalice itd... please help ![]() stvarno vjerujem da je problem softverske prirode... ps. najnoviji driveri, eventualno ako treba neki windows fix.... i, da, ne mogu naci maunal na netu jer epoxu stranica ne radi.... hvala! ------------ otraga ima 6 jackova raznih farbi, ooo ooo kak sam se prvi put susreo sa ovakvom maticnom, ustekal sam slusalice u zeleni ![]()
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Da ako je kao moja Abitica (a trebale bi bit) onda je zeleni pravi izlaz... A sad ako misliš da je software na toj ploči je Realtek ALC850 (kao i na mojoj) i terbaju ti ili nvidia audio legacy driveri + nvmixer ili Realtek AC97 driveri i s njima mora raditi pod XPima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
yes ![]() Citiraj:
![]() to sam dobio u kompletu sa forcewareom, ne radi... .. nece ni tako jel mi treba neki hotfix ?
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
|
Ne mojoj netreba nikakv hotfix da radi to nije HD audio nego AC97 tako da to nije... Jedino mora ti biti prebrikan frontpanel izlaz ako nemaš frontpanela inače ti neće biti iza na konektorima zvuka ma što radio kad nisu fizički spojene linije... ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
|
Trebaš spojiti na utičnici za frontpanel jumperima (dva jumpera ti trebaju) pinove za r_out i l_out, oni su sojeni preko prekidača u frontpanelu kad je isti spojen a koji se isključi kad ubodeš u njega sluške... Ako imaš ispravno spojen AC97 frontpanel moralo bi raditi s njim... http://www.akasa.co.uk/images/produc...rage_audio.JPG Dakle na ovoj slici gledano moraš spojiti 5 i 6 te 9 i 10... Konektor ti je ovdje na ploči... ![]() Vidiš kako je sa dva žuta jumpera brikan po defaultu?
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
|
np uživaj... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |