|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
crko hard?
imam frendov Maxtor 120gb DiamondMax Plus 9 ATA/133 hdd, kad ga spojim na svoj komp, normalno mi ga ocita i prepozna no nemoguce je pristupiti podatcima te ga se neda formatirat... jel to gotovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
sad si sve rekao... definiraj kako se neda pristupiti podatcima? što kaže kad ga probas formatirat? probao iz safe moda i sl ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pf, ne sjecam se ali tu je kod mene pa cu probat kasnije i rec tocno sta javlja formatirat sam probo iz windowsa i kad sam htio windowse snimit na njega, oba puta je reklo isto, nesto tipa da je particija nedostupna ili sl...uglavnom javim kasnije edit: evo ovako, spojio sam opet taj hdd, uso u bios i dobio ovo: ![]() pod 4. slave je taj maxtor sta mi daje muke kad dodem u windowse, pod my computer mu nema ni traga, a everest cita temperaturu i sjecam se da 1. put kad sam ga stavio u svoj komp je pisalo ono "new hard drive detected" ![]() ponavljam da kad sam htio instalirat windowse na njega, normalno ga je ocito i na dijelu gdje se formatira hdd, pisalo je da ne moze pristupit tom hard disku, to su sve info koje imam, ako imate neke prijedloge sta da probam napravit...slobodno, tnx Zadnje izmijenjeno od: Astral. 28.04.2008. u 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Prčkaj po modovima za taj IDE kabal u biosu... Nisam siguran šta tamo ima LBA i takve stvari; isprobavaj. Meni pomoglo kod jednog diska.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kad idem u HD Tach, dobim ovo: ![]() nakon sta pokrenem test, prode burst i cpu te zapne na random access i dobim ovo: ![]() probat cu jos prckat po biosu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
HD Tach bi mu trebao izmjeriti brzinu bez obzira na formatiranje/particioniranje, jer on samo cita sektore i ne zanima ga "file system". Izgleda da je ipak crkao. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
IMHO jedino što će neko snjim moć napravit je da posluži kao donor djelova za neki drugi hard...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|