|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Buka
Pokusavam malo stisati kuciste ali normalno zasto bi mi to uspjelo kad ne mora. ![]() Daklem, svi zivi ventovi su ili pogaseni ili na minimumu, hard disk je jako tih (seagate), vibracija nije ziher... a komp i dalje generira nekakvu jebenu buku. Odokativno-slusno metodom bi reko da buku radi napajanje, ko da stojim blizu onih trafo stanica za struju ili slicno. Zbem ti Enermax, Whisper napajanje je li... mamicu vam vasu. ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
kaj te briga ak i zuji kvalitetno zuji ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ista stvar ovdje. Cijeli komp je stišan da čujem samo JEBENI, JEBENI, I JOŠ JEDNOM JEBENI TAGAN. DABOGDA MU CVRČALO NA SPROVODU. ![]() ![]() A kad ga prodam, kupujem Fortrona i ćao đaci, a titulu mijenjam u Tagan Hater. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Negdje su bila za kupiti napajanja bez ventilatora. Vrlo tiha i skupa. Ako imaš više novca i želiš blaženu tišinu kupi jedno takvo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ni to ne pomaže ako ventovi nisu ti koji zuje. Eto kod mene, kad prislonim uho na svoje Enlight napajanje, ventove skoro da ne čujem, al zato, cvrči li cvrči. Zvuk potiče iz prekidačkog dijela napajanja (nema greške), a tu nema pomoći.
![]() |
#8 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Tjah .... ne treba pretjerivati. Kad sam se borio protiv buke neko vrijeme sam čućal u sobi i čekal NEKI zvuk koji se čuje - tek toliko da me može isprovocirati. Needless to say da tih zvukova UVIJEK ima. To nije eliminirano čak niti u Zalmanovom kučištu koje je jedan veliki pasivac zajedno s napajenjem s pasivnim hlađenjem. Ili HDD, ili napajanje, ili neki kurac se čuje. Opet.... ako čovijek nešto radi na compu ( BILO KAJ ) nakon max 5 min - nema šanse da te to smeta, jerbo ne misliš na te zvukove ![]() Vjerujte meni - ja sam bolesnik po tom pitanju ( živci i ponavljajući zvukovi ) - nakon nekog vremena je comp stv arno TIH. To se samo u vašim ludim glavama čuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Jos sam malo sredio buku tj. izbacio jos jedan vent. ![]() Sad je ok, ne dere mi vleha. /edit Ajoj neeeeeeeeeee, nakon manje operacije, sad se javljaju neki novi zvukovi, ko da imam sovu u kucistu . huuuu huuuu Jebo me pas ak ne skesiram soma kuna+ za posteno kuciste. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Omg lol, nego ja isto imam jedan propeler koji cu tako ispizditi van cim skupim love za onoga 19 decibelasa ![]() Istina kada sjednes za komp sa slusalicama da imam tornado u kucistu puca mi kifla ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|