|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Koju plocu za P4 iz Ve-Mila?
Daklem opet moram dragoj rodbini (sto je najbolje sa zenine strane) sloziti nekakvu konfiguraciju. Kod mene u Rijeci jedina normalna trgovina za koju znam je Ve-Mil pa sam ogranicen na nju, a u besplatnu dostavu preko 1000kn nemam povjerenja jer troskovi i zahebancija enormno rastu u slucaju reklamacija. Uglavnom u Ve-Milu imaju Epox, Albatron, Gigabyte, MS (Matsonic ?) , PC Chips (Matsonic?) i Soltek ploce za s478. Kako mi ne pada na pamet kupovati pojedinacno po trgovinama (Abit ili ASUS) i sam sastavljati treba mi neka preporuka za neku od ploca na raspolaganju. Ploca bi trebala biti naravno chipset 865 (ili 875 cisto sumnjam), zvuk integriran (5.1), FW, USB sto vise. SATA, RAID i LAN nisu nuzni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
..u rijeci je otvoren HGSPOT u ponedjeljak.. i odlicni su..tamo sam svaki dan i ekipa je ful korektna ..cisto da znas ![]() a koju plocu zelis? ima svegaaa
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
još da dode i LINKS: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
On-topic: Model GA-8IK1100 Podržani procesori Socket 478 Intel® Pentium® 4 800 / 533 / 400 MHz FSB Chipset North Bridge : Intel® 875P MCH South Bridge : Intel® ICH5R Intel®PRO /100 VE Ethernet Controller Texas Instrument IEEE 1394 chip Realtek ALC655 CODEC Memorija 6 × DIMM Dual Channel DDR 400 / 333 ECC support Max. 4 GB Utori 1 × AGP Pro 5 × PCI I/O interni konektori 1 × FDD 2 × Serial ATA 2 × IEEE 1394 header 2 × UDMA ATA 100/66 2 × USB 2.0 (4 porta na kabelu)1 × S/P DIF input/output 1 × CD/AUX in 1 × Game port header I/O eksterni konektori 4 × USB 2.0 1 × RJ45 LAN 1 × LPT 2 × COM 1 × Audio 2 × PS/2 Napajanje ATX Dimenzije ATX 30.5cm × 24.4cm Ostalo CPU FSB / Multiplier / Vcore Voltage adjustable via BIOS AGP Voltage / Clock adjustable via BIOS DIMM Voltage / Clock adjustable via BIOS 950kn ili Model GA-8IPE1000 Pro-G Podržani procesori Socket 478 Intel® Pentium® 4 800 / 533 / 400 MHz FSB Chipset North Bridge: Intel® 865PE MCH South Bridge: ICH5 Marvell Gigabit Ethernet Texas Instrument IEEE 1394 Realtek ALC850 CODEC Memorija 4 × DDR400/333/266/200 Max. 4GB Utori 1 × AGP 8X/4X 5 × PCI I/O interni konektori 1 × FDD 2 × Ultra ATA/100/66 2 × SATA 2 × IEE1394 Firewire 2 × USB v2.0 1 × GAME pin header S/PDIF in/out I/O eksterni konektori 2 × PS2 4 × USB v2.0 1 × RJ45 LAN 2 × COM 1 × LPT 1 × Audio Napajanje ATX, ATX12V Dimenzije ATX 30.5cm × 23.0cm Ostalo C.I.A. (CPU Intelligent Accelerator) M.I.B. (Memory Intelligent Booster) Xpress Install Xpress Recovery Smart Fan DualBIOS™ Multi Language BIOS Anti-Burn™ EasyTune™ 4 @BIOS Q-Flash™ 765kn Moje mišljenje je da kod gigabytea ne možeš promašit...
![]() |
#7 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
hgspot i links imaju istu robu -->
![]() jedino je kuca i ljudi te nacin rada (koliko sam skuzio) drugi... cijene moraju biti iste ![]() uglavnom.. nije lose za konkurenciju.. bit ce sve jeftinije za rijecane ![]() Citiraj:
:clap: Citiraj:
![]() jedino je kuca i ljudi te nacin rada (koliko sam skuzio) drugi... cijene moraju biti iste ![]() uglavnom.. nije lose za konkurenciju.. bit ce sve jeftinije za rijecane ![]() Citiraj:
:clap:
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Neznam zasto ali nekako izbjegavam Gigabyte ploce. Vjerojatno grijesim ali tako mi se zapisalo u chip u glavi koji je trenutno Readonly ![]() Je li GB ploce jos koriste jumpere na ploci ili i one mogu radit jumperless. BTW odlucio sam da ce PC biti baziran na AMD platformi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() BTW decko ce se 90% vremena igrati na PCju tako da mi je P4 preskup za tu svrhu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |