|
![]() |
#1 |
Guest
|
Problemi, ja stvarno neznam s cim!
Evo, frend je imo probleme s kompom. Naime dok je igro ili bilo kaj radio na kompu poceo mu se pojavljivati plavi ekran i nakon restarta nekad mu pise a disk read erroeroccurred.. ja sma napravio reinstal win i sve particije formatirao ali i dalje se to dogada. NEznam u cemu je problem...pa vas molim za pomoc. konfa je asrock 4core-dual vsta, intel pentium D820, 2gb kingmaxa, 8800gts 640 mb, hdd segate 250 gb, hdd 80 gb caviar, pionerr prza, napajanje CM 430W. unaprijed hvala na pomoci! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pa izgleda da je disk.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ehmmm, koliko me sjecanje drzi, mislim da ti je greska vezana za hardove odnosno master slave postavke, a moguce da i windoze instalirao na slave disk. Pokusaj samo jedan disk kao master ostaviti, iskljuci drugi i reinstaliraj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
jep, tako nekako. Imao sam taj problem ali se ne sjećam kako sam ga popravio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Probaj sve, ali ni ne pokusavaj traziti error code na M$-u ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|