|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
ogranicavanje brzine
dali ima kakva opcija u routeru (dlink 584T, onaj od t.shita) ili u ap (imam edimax-a 7206) da znaci ja mogu ograniciti brzinu odredenim korisnicima? znaci ja bih htjeo da svi korisnici imaju 2mbit/s. znam za opciju sa netlimiterom (nisam ga nikad koristio, niti sam upoznat snjim), ali pretpostavljam da se on treba instalirati na svako racunalo i onda ograniciti brzinu, ali nemogu znati kad je tko stavio nove windoze ili ukljucio neki drugi komp. znaci ako moze da se brzina odreduje po ip adresama ili slicno. kako to rade u wl mrezama, recimo zg? kako znaci ogranice brzinu korisniku bez da idu kod njega osobno ili za to treba neka malo skuplja oprema? thnx danijel |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
|
da to stima, samo tamo mogu ograniciti svim korisnicima koji su na tom portu na odredenu brzinu. recimo htjeo bih da jedan ima vecu brzinu, kako onda? i vidim da se tamo brzine mogu ograniciti na maksimalno 1mbit/s, sta ako hocu staviti 2mbit/s? danijel |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Čuj, ja sam ti imao sličan problem i ubijao sam se dugo sa tim pa sam odustao. Našao sam jednu firmu koja sada mojoj firmi održava mrežu i svi zadovoljni... Firma je iz tvog kraja, Nova Gradiška. Moram priznat da su dečki super i vrlo smo zadovoljni sa njima. Mislim da se kod njih možeš i savjetovat. Probaj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
thnx danijel |
|
![]() |
![]() |