|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
problem sa bootanjem wina
evo javljam se zbog dva problema, jedan je zbog bootanja windowsa a drugi sličan. Problemprvi: znači u mojoj školi je netko instalirao win xp media centar editione i sad problem je ovaj formatiran je hdd na kojem su bili prije windowsi ali smrad to nije prepoznao pa kad upalim komp dođu mi tri opcije crni ekran i pita me ovako start Win xp pro ispod start Win xp mc edition i ispod toga me pita start Win xp mc edition setup sad mene zanima kako bi se ja riješio toga da mi autzomatski buta mc edition probledrugi: spojim hdd - cd čitač - disketnu jedinicu (na hdd-u su mi instalirani windowsi) i javi mi ovu gresku: NTLDR is missing please reboot press ctrl+alt+delete to reboot ![]() (onaj plavi ekran na početku kad upališ komp i odmah stisneš del) i tamo stavim primari but divajs hdd sekundari cdrom i third flopy ali nece probam stavit da mi je primarni boot device cd rom (da botam windowse sa njega) ali onda mi piše disk boot failure please insert system disk and reboot kako to rješit ne mogu ni instalirat windowse nanovo bože pomozi..... Jel mi može netko pomoć pri rješavanju ovih problema bio bi jako zahvalan jer mi je hitno (profesor ce me ubit ako ne) Hvala na pomoći unapred... PoZ Zadnje izmijenjeno od: ToNi_PC. 02.04.2008. u 14:45. |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Upiši NTLDR is missing please reboot press ctrl+alt+delete to reboot u google i brzo ćeš saznati kaj treba radit... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
da, svugdje piše da butam sa cda ali nece ni to kaže ovako DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER a sa tim cd-om sam instalirao windowse i radili su... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|