|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
ZyXel HW660-t3(uTorrent problem)
Naime,proguglo,tj proPCEksperto sam,ali bez ikakvih valjanih rezultata,većinom ljudi imaju druge routere što mi opet,nemože pmoći. Odlučih da je najpametnije pitati PCEkspertovce. Stalno mi javlja u uTorrentu "No incoming connections",znate,onaj mali dosadni žućkasti trokutić koji je po dosadnosti nekakvih 6 mjesta dalje od BSOD-a.Testiram port,kaže da provjerim da nisam blokao,tj da ruter ne bloka uTorrentovu IP adresu,provjerim u logovima,ne bloka,za svaki slučaj,odem u Advanced settings/NAT/Sua only-Edit Details,i odobrim 72.20.34.145 na svim prtovima,opet se uTorrent vuče. Windowsow(XP SP2) firewall je isključem,umjesto njega je Kaspersky Internet-Security 8 koji je podešen da pušta sve od uTorrenta,ali čak i kad je isključen,opet ništa! Pa eto,tko ima iskustva ili zna što treba napraviti,molila bi se pomoć. Hvala! EDIT:napomena,stvari s kojima trenutno testiram brzinu sve imaju Seeder/leecher odnos 2:1 pa i više |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ono što moraš napravit je propustit torrent na svoju lokalnu mrežu, ova ti je dodijeljena od tvog ISP-a prema internetu. I da si pretražio topike vidio bi da se već pitalo ljude da postaju: 1. ipconfig/all 2.ugase u tom routeru firewall 3.poslikaju sve relevantne postavke routera i okače ovdje. 4. pročitaju stikije na ovom podforumu Bez ovog gore navedenog treba nam kristaljna kuglja da vidimo što još osim ovog gore nisi dobro podesio.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
A mighty pirate!
|
Odavdje "Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5)." Zahvaljujem na pomoći,ali je još lijepše kad netko napiše nešto čisto da pomogne a ne kao nekakvo polu napadanje... ima još puno stvari u kojima i ja i ti trebamo pomoć,pa jel nije lijepo kad netko ustvari bude pristojan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
|
Forward porta se radi za IP adresu tvog računala na lokalnoj mreži. Adresa MORA biti fiksna (ili statički dhcp). I još uvijek nisi napravio šo sam te tražio, dakle NE mogu ti pomoć dalje od ovoga. Ako ne misliš postat traženo, za dalje si pretraži topike tu na podforumu mreže, tvoje problem je razriješen već milion puta. I da, zaboravih, www.portforward.com bi ti s malo razumijevanja trebao biti dovoljan.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
A mighty pirate!
|
sredih sve(zahvaljujući portfowardu,iako mi je mrsko priznati,tako dijelom i tebi) no bez ikakve ljutnje,bez namjere pametkovanja,ti stvarno kažem da nećeš puno postić u životu,pa nit na forumu sa tim tonom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas