|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Do nedavno sam koristio wireless MX Revolution miša na starom kompu i sve je radilo kako treba. Međutim, otkad sam promijenio matičnu, memoriju, procesor i grafičku, miš mi svako toliko stane i moram ga mrdati dok se opet ne pokrene. Čini mi se da se da do problema češće dolazi u igrama, ali nisam 100% siguran. Pretpostavljam da nije problem u OS-u jer sam se ista stvar događa i na x32 XP Pro i na x64 Vista Ultimate. Probao sam i na nekoliko različitih USB portova, ali uvijek isto. Nakon toga sam miša isprobao na još 2 računala i radi besprijekorno... Pretpostavljam da nema veze s 350W Fortronovim Bluestorm II napajanjem jer ostali USB uređaji rade sasvim normalno (žični miš, eksterni hard, Bluetooth antena, itd.). Dakle, jedino što bi po onome (kako ja vidim stvar) moglo stvarati probleme je nova matična. Prisutan je i još jedan simptom koji mi baš ne uljeva povjerenje: Ponekad, nakon restarta, računalo stane prije nego se restart dovrši. Jedina opcija u tom trenutku mi je hard reset, nakon kojeg sve radi normalno. Ako imate kakve ideje po pitanju miša, ali i ovog s restartom, molim vas da se očitujete... Popis hardwarea: MBO ABIT IP35 Intel Core 2 Duo E4600 2,4 GHz 4GB Kingmax 800 MHz RAM-a CLUB 3D 8800 GT 512 MB HDD SATA 250 GB HDD ATA 133 120GB DVD-RW Floppy I sve to na spomenutom 350W Fortron Bluestorm II napajanju. Unaprijed hvala na pomoći... Zadnje izmijenjeno od: Keet. 27.03.2008. u 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
ja sam imao isti problem sa MX revo. Drzio sam usb prijemnik spojen na maticnoj, (daleko oko pola metara) i znalo je trokirat, znaci mis bi se zaustavio, i nakon par sek bi se opet pokrenuo, kupio sam USB hub, i stavio sam prijemnik blize (oko 20cm) i sada radi bez problema...pokusaj pa javi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zbog tog prekidanja zna doci iz mnogo razloga....Ja nemam MX ali je ista stvar...meni recimo smeta kada radi wirless i nema sanse da se normalno pomice...Nešto ti ometa signal, meni je sada reciver tocno ispod miša tako da lovi sasvim dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ne da mi se citati cijeli post, ali spoji bt receiver preko usb produznog |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |