|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Novi CATALYST 4.5
Nova grafa je vani-evo i novih drivera ![]() Kaj je sve novo pročitajte tu: http://www2.ati.com/drivers/CATALYST...ase_Notes.html Skidanje tu: http://www.ati.com/support/driver.html Mislim da su kakvih 29 megi ![]() Ja bum tak jasno pričekal Omegu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
dakle rješili su problem sa IL-2 FB konačno no provjerićemo mi to nego nije mi jasno kaj ima ono znači da je AA sad dozvoljen putem control panela??? i još navode kak Race driver nije kompatibilan sa aa a ja tu igru furam tak otkad ju imam i nema problema??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Bogme neznam za ovo sa AA i Race driverom...mislim da ću kao i obično pričekati Omegu. Sa njima sam jako zadovoljan, a i u novom RadLinkeru su podržane one fore sa Temporal AA, samo kaj na R3xx moraš imat dost visoku frekvu osvježavanja i ne radi uvijek kak treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#7 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
fakat mi nisu jasni neka njihova objašnjenja prilikom izlaska novih drajvera su totalne gluposti a kaj je najbolje ja sam u igri koju oni navode to uključio već odavno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
kao prvo frejm rejt ti mora bit 60 ili više jer čim to se spusti ispod toga drajver ti automatski isključuje tem AA i još ti mora kakti refreš rejt odgovarat fps-ovima to možda ima smisla sa x800 ali sa svim starijim nemaš nikakve koristi od toga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Pa moraš imat barem 100Hz-a na R3xx ![]() I dela onak...kak u kojoj igri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Caught Somewhere In Time
|
ma mora ti frejm rejt biti više od 60 čim padne ispod drajver isključuje temp aa kak sam već rekao iskreno veliku korist od toga ne vidim atijev aa algoritam je ionako dovoljno kvalitetan i radi kak spada a ovo je samo još jedan stvarčica koje su se dosjetili kako bi marketinški učinili izlazak novih grafa zanimljivim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Ma ja govorim o brzini osvježavanja, ako nije oko stoje ništ koristi. Probao ja i ne dela bog zna kak na R3xx ![]() Negdje dela fino-negdje baca artifakte. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|