|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Uglavnom imam problem da nikako ne uspijem povecati fps u COD2 igrici. U konzoli u igri sam pokusao sve zivo ali nista nije pomoglo fps mi izmedu 18-30 sto je jako malo! Smanjio sam grafiku ali nije previse narastao fps! Moj komp se vidi 3000+ 64-bit Athlon venice, gigabyte 7600 GT, 1024 DDR Corsair Metronet 2 Mega bita (ne znam kako se pise kratice hehe ![]() Pa mi nije jasno da li je do veze ??? Da li trebam nesto u Control Panelu napraviti ili sto ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
smanji rezu, detalje, AA, AF, ubij procese u windowsima, clean install pomaže, kupi bolji proc, više rama, bolju grafu.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ajde biseru, pogledaj dal ti je mozda u dx9 modu ![]() u dx9 ti cod2 sve kartice tesko guraju...zato prebaci u dx7 btw, na nekim forumima ima "cod2 high fps config" s tim configom moj bratic na slicnoj konfi ima 100-200 fps ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Probaj ovako postaviti Graphic Options: Nakon toga pokreni server te ucini sljedece: 1) Stisnes tildu te upises: \cg_drawFps 1 pritisnes enter i trebalo bi ti stajati u gornjem desnom kutu fps-i 2) Zatim upisi: \com_maxfs 125 *Napomena- to ucini da prvo pokrenes Cod2 multiplayer sa desktop ikone ne kada udes na neki server jel postoji mogucnost da ces to morati uciniti svaki puta kada udes na jedan od servera... Enjoy ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|