|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pržilica sporo snima...
Evo, baš juče...pržilica je najnormalnije radila...čita/piše, ma sve. I sad...bacim DVD nutra, moram snimit nekih 900mb, i ova ga snima 20min, na 8x...onaj buffer level stalno varira između 30 i 95% (prije je bio uglavnom na max.) pa valjda zato i snima tak dugo...Problem sam uočio nakon zajebancije sa Alcoholom 120%...Znači nakon kaj sam njega instaliro počeli su ti problemi.I da, kad se neš snima, cijeli komp se uspori pun kurac...Kaj još reć, pržiliac je Lite-On SHW-16H5S, snimam s Nerom 6...I da, pržilica je u DMA modu, tak da tu opciju odma isključite. Vjerujem da bi format pomogo, jer nije mogla sam tak odjednom crknut, al neda mi se formatirat, pa ak neko ima neko riješenje nek kaže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Glupo pitanje, jesi probao deinstalirati alcohol? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
do sada sam ih promijenio 3, sve drugi proizvodjaci i vjeruj mi svaka je riknila bas tako - odjednom ![]() zapravo evo bas sad cekam da mi se vrati zadnja s reklamacije, u medjuvremenu se krpam proslom koja je ostala s obzirom da joj je garancija istekla i snima sve ali samo kad ona hoce, na medije koje ona hoce i sa rezultatom koji ona hoce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ovak...probo sam pržilicu na sestrinom kompu...i tamo najnormalnije radi...sve snimi kak treba i u normalnom vremenu...Znači, problem je softverski...Alcohol je sjebo nešto...E sad, kaj bi to moglo bit? I da, probo sam promijenit IDE kabel, al ne funkcionira...znači, problem je definitvno softverski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj pržu kod nekog drugog. Ako i kod njega isti simptomi, nosi na reklamaciju. Lite-On prže baš nisu najpouzdanije. LG/Samsung/Pioneer bi bili puno bolji izbor. Druge ne gledaj. EDIT: prestigao si me. Izgleda da ti slijedi format c:
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Iz osobnog iskustva - imam prastari (4-5g.) Pioneer DVR-108. Dan danas snima na sve moguće medije i sve što sam njime do sada snimio, čitljivo je. Imao sam prilike imati u ruci medije snimljene NEC-om. Drugi dan ih ni sam Bog ne bi pročitao. Čak ni sam NEC koji ih je snimio. Za Samsung i LG-ja sam vidio testove i prženi mediji su bili vrlo solidne/vrhunske kvalitete. Prema tome, mislim da znam šta govorim. A ako ne vjeruješ meni, preporučam ti da se obratiš forumskim expertu za prže g. igorbi i porazgovaraš s njime.
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego, problem je nastao nakon instalacije alcohola...ni ja baš ne vidim neko drugo riješenje osim format C... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovaj Lite-On kojeg imam mi je već 3 lite-on zaredom koji radi kod mene, ima onaj iritantni nf4+sata prža+wmp BSOD sindrom (IIRC neko je bio jednom postao da je to bug u čipsetu i da se ne javlja na non nvidia pločama) ali izuzev toga nemrem reć da imam neke veće zamjerke, jedino kaj je glasna ko "pro cleaner ultra suction" usisivač od 2,2kw kad prži ali hebi ga nije da su i ostale prže baš tihe dok rade a ionako rijetko rade na duže staze... Inače coconut je dobro rekao IMHO - samsung/lg je treutno way to go, jednostavno najmanje (potencijalnih) problema se javlja s njima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Eo, da javim tu...riješio sam problem...znači, pao je format i nakon toga je sve opet normalno proradilo...Sad, meni bi trebo Alcohol, a bojim ga se sad opet instalirat da mi opet ne počne kenjat nešto...Imo sam ja njega i prije instaliranog, pa nije bilo ovakvih sranja. Pa ak neko zna neku verziju koja nije radila nikakve probleme nek kaže, jer se ja ne sjećam koju sam stavljo gore. Ako se problem ponovi, zasluge pripisujem predlagatelju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
pitanje je treba li tebi uopce alcohol? mislim sta on ima a da ne mozes rjesiti nekim drugim programom. meni je davno nesto bio zasrao i za mene je od onda otpisan makar sam eto kroz godine zaboravio u cemu je bio problem ![]() sto se tice przilica ne moze se generalizirati (recimo ta 108ica koju coconut hvali je kod mene zavrsila kao ona asustechsupport slika s neta gdje je netko plocu obradio cekicem i unistila mi je tonu zivaca. neke od njih sam povratio cinom unistenja), samsung ima ocajnu kvalitetu plasticnih dijelova i obavezno im se ladice (tj mehanizam iste) uniste makar sami uredjaju rade 100 godina, tri sam krpao i za to stvarno vise nemam zivaca. da ne spominjem da je to kvar koji ne prolazi reklamaciju jer ga kategoriziraju kao fizicko ostecenje. mogao bi tako o svakom brandu, promijenio sam gomilu kroz godine, jos vise mi je proslo kroz ruke i svakog sam vidio u najlosijem izdanju. poantu sam rekao jos na pocetku - ne moze se generalizirati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|