|
![]() |
#1 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Zalman ZM80C-HP or TT Giant III
Šta je bolje za OC od ova dva? Narafno Zalman s 12cm ventom na sebi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Vjerojatno je Zalman bolji. A i ak nije, nebi uzeo Termaltakea jer je vrlo vjerojatno glasan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Zalman, all the way. TT je na mojoj crnoj listi hardvera koji se ne kupuje ni za živu glavu (može se reći da je alfa i omega te liste). Ako imaš bilo kakvih sumnji u OCerske mogućnosti Zalmana+120 mm vent, dođi kod mene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
U teoriji TT, sad kaj je u praxi to se treba vidjet isto tako koliko buke proizvodi, više od 50db ili manje od 50db Citiraj:
: finger : : sniper : : lol2 :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
|
E to pitam. Iako TT nekak bolje izgleda Zalman je ipak Zalman. Moram se riješit svoje A : baad : : hitthewa verzije i uzet C verziju i 12cm Papst. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Treba kaj skurit??
|
Ma glavno da sam ja uzeo vent koji ide na C verziju i pogledam doma i mogu si ga jedino uštkat v guzicu. Stvarno sam mulac. Oće tko kupit A verziju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Guilty as charged ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
SUD: Kazna ti je mučanje s A verzijom, hehehehe. JA: Neeeeeeeeeeeeeeee. HELP!!! Koji kriminalistički roman. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Samo se ti zezaj, spilio bi ja bočnu stranicu i stavio 120mm da puše drito u grafu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Treba kaj skurit??
|
Sad puše 8cm pa to nije to. Baš mi se i ne da pilit pleksi. Oće ko kupit ovaj Zalman? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
|
olje je napravit 12cm otvor i na to nakelemit vent njega povežeš s nekom cijevi da ti zrak ne bježi nekamo, i to je to, kaj ne rezat plexi lakše od aluminija. BTW evo podatci o TT giantu s linksovog sitea: Speed Controller H, M, L Fan Speed ON/OFF Switch Fan Speed H: 5300±10% RPM M:4200±10% RPM L: 3000±10% RPM ON: 9000±10% RPM---obratiti pažnju OFF: 0 RPM Max. Air Flow 22.3 CFM 3.53 CFM Max. Air Pressure 3.68 mmH2O 6.56 mmH2O Noise H: 38dBA at 5300RPM M: 30dBA at 4200RPM L: 21dBA at 3000RPM ON: 41.6 dBA--obratiti pažnju OFF: 0 dBA sve skup 9000 okretaja : baad : i deklariranih 41,6dB : baad : znači nešto kao Volcano.: hitthewaa : PAKAO : finger :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 12.05.2004. u 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Treba kaj skurit??
|
Ma gledao sam na TT-ovom sajtu i tih me 41.6 dB plaši. Ma ne želim trgat kučište. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
|
to je nerealno na 9000 okretaja. J bi to nazvao mazanjem očiju jer Volcano na 7000 je deklariran na 48db, očekujem ja oko 50db i to je preglasno
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Treba kaj skurit??
|
Definitivno preglasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
Ako neko ima prolema sa hlađenjem onda sam to ja! MBO nema termalni senzor, bios pokvaren, temp. po BIOS-u 80+°c a ustvari 40-... TT volcano 11+ xsaer vrti do 7000 RPM i glasan je ko da mačku dereš, a temp mi je ista na 7000rpm ili 1900rpm, možda stupanj-dva razlike pri opterećenju (pratim temp. sa Aerogate II) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
We called it "The Sin."
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: In your head, in your head, Zombie, Zombie, Zombie, eh, eh
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
tih 9000 je pre ozbiljno za neke ili nečije uši
![]() |
#20 |
Treba kaj skurit??
|
Onaj malo vent gore se može ili isključiti ili uključiti, a kad je uključen se vrti na 9000RPM-a. A onaj drugi ima tri brzine vrtnje. Mene nekak sve vuče na to da uzmem Giant III. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Treba kaj skurit??
|
Ma ići će to više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Kad bi ja uzimao Gianta prvo bi maknuo sve TTove ventove, jer su po običaju bučno smeće. Druga stvar koja mi se ne sviđa je ta da nemreš bilo koji vent stavit da ti puše s boka jer je otvor točno određen pomoću one metalne ploče. Dobra stvar su dva heatpipea. NIje to tak loše treba vidjet dal se onaj pleh na boku može maknuti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
Citiraj:
Oćeš odmah i ove moje SCF-ove kupiti? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Treba kaj skurit??
|
Taj pleh sa strane i mene smeta. Ma još ću vidjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
ubergeek
Datum registracije: May 2004
|
Zavaran fascinamtnim izgledom burazu sam preporucijo TT umjesto zalmana koji sa svim dodatcima kosta oko 150kn vise. Dan kasnije zvoni mobitel, nist se necuje samo GLASNI sum mislijo ja problem sa signalom. Tek zvoni ponovo ono buraz pi$di sto je to nemoze klokat ko sto je mogo prije s obicnim kulerom. Za par dana (prekjucer) opet zove neradi graficka sve vrvi od artifakata na defoltnom taktu i napokon danas vise uopce neradi. Svasta sam mu savjetovo i svasta je probo no cini se da vise stvarno neradi. Mozda je TT ipak dobar, mozda buraz je nesto sam zezno kad dodjem kuc vidjet cu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|