|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Trokira sve....
Pokusavam sve.... stavim nove winove i dok upalim wmp/winamp i pocnem bilo sta..... refresh sve trokira u tri pm...... novi fresh winovi i to se desava...... SVI driveri su instalirani...... wtf mu je? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za prvu ruku, vrati sve komponente na default pa onda vidi da li i dalje trokira.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da, treba biti DMA mode, ako su ti to svi korišteni kanali onda je u redu... PIO nesmije biti ni u kojem slučaju, btw. ajd izvrti hd tune ili hd tach test i prođi disk sa hdtuneom, tj. pogledaj jel imaš bad sektore |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
uhhhh, zašto nestaviš system na neki drugi disk, po ovom grafu ovaj disk bi mogao uskoro riknuti, ali prespor je, užas... btw. uploadaj slike na www.max-save.org ili www.imagesforme.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Eo pokusavao na drugi hard inst drivere... Podjelio sam ga na 2 particije... jedna od 250 a druga od cca 70gb.... i sad na ovu drugu pokusavam inst i kad odaberem tu particiju kaze mi: To install windows setup must write some startup files to xxxx partition ( tu mi navede hard ) however this hard disk doesn't contain a windows xp compatibile partition...... a ova od 250gb je FAT 32 a ovu drugu sam probao i u ntfs i fat 32 a i probao sam ju ostavit da je bez icega ( unallocated ) ...... wtf?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
250GB u fat32? nije li to fizicki nemoguce? ![]() ostavi samo taj disk u kompu, ponovno ga reformatiraj i onda pokusaj na njega instalirati win. i da, sve particije u NTFS ovaj put |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() malo manje plavih tabletica a kako instalirati windowse? odkaci ostale diskove (ostavi samo tog spojenog), obrisi sve particije, napravi samo jednu, novu particiju kolko zelis (70gb il whatever), napravi NTFS quick format i instaliraj. Ako nece - imas problem sa CDom (nadaj se), kabelima, ramom, CPU/MBO ili mozda diskom, pa kreni u testiranje komponenti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
i pokusaj ovo: http://www.tech-recipes.com/rx/483/x...covery_console kad mjenjas postavke diska, bilo bi dobro izbrisati sve particije, resetirati mbr. Jel imas mogucnost prebaciti podatke sa vece particije negdje, da mozes obrisati cijeli disk? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|