|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Pozz ljudi, molim vas pomozite!!! Imam problem sa igrama, kad god upalim bilo koju igricu bila ona sp, mp ili nesto na internetu komp mi nakon 20min zbloka i onda ga moram restartat. Neznam u cemu je problem jer sam igrice tipa wow ili cod2 igrao i prije i nije bilo nista, a u zadnjih mjesec dana mi se to pocelo dogadjat. Skenirao sam komp sa AVG free i AVG spy-ware i nista. (Ako je uopce bitno imam windows servis pack 2, 512 MB rama ATI Radeon 9250 128MB, Intel Celeron 2.66 GHz) Zadnje izmijenjeno od: Neznam. 19.03.2008. u 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Pa dajte ljudi pisite, vidite da imam problem, htio bi sto brze ponovo zaigrat wow!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nešto ti se pregrijava. E sad, da li je u pitanju grafa ili procesor, to ćeš morati sam otkriti. Instaliraj si neki program za nadgledanje temperature i provrti par programa za torturu dotičnih komponenti.
![]() |
#6 |
Registered User
|
![]() Hvala ljudi evo frend mi doso, mi preformatirali disk, izbrisali par pizdariaja i oslobodili mjesto na hardu i sad radi (imao sam neki virus koji AVG nije mogo otkrit, s nortonom smo ga maknili s kompa i sad mi radi) . Ali ipak hvala na savjetima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|