|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
Nestajanje zvuka - pomoć
Naime od kad sam prije par dana kupio novu grafičku nestaje mi zvuk kada želim pogledat film-divx ili kad želim slušat mp3. Odnosno nestane mi zvuk i zamrzne se slika, pa onda se pojavi nakon par sekundi ili minuta. Dok kod mp3-a traje par sekundi pa nestane, ali mi se onda zablokira i prozor od tog direktorija. I jedan i drugi program najnoviji, znaci bsplayer i winamp(najnovija verzija). Prije toga sam imao staru grafičku MSI GeForce 2MX400 64MB i sve je šljakalo bez problema. Međutim zvuk mi dobro radi pa i slika u programu ProgDVB za sat. programe. Isto tako od prije mjesec dana mi se svako toliko obnavaljaju ikone na desktopu, odnosno, shortcutovi od nekih direktorija najprije imaju žutu ikonu, pa onda onu defaultnu kad ne znaju pronać kako da otvore to nešto, pa onda normalno. Ne znam da li imam možda premalo memorije ili je nešto drugo u pitanju. I ovako i onako sam mislio ić na malo bolji procesor 2.4GHz 533 MHz, i memoriju 1x512MB 333MHz ili 2x256MB 333MHz od kingmaxa. To sam mislio nabavit u slijedećih mjesec dana što zbog love što zbog toga jer malo pratim ovaj AMD-ov 64 bitni procesor isto tako i matičnu ploču, ali sam odlučio pričekat dok ne dođe ova nova matična od Asusa sa novim čipsetom i koja podržava osam serial ata. Do onda molim za pomoć. Dole je konfiguracija. Procesor / Cooler: P4 1.6GHz, Northwood / Zalman CNPS7000A-Cu Memorija: 1x 256MB DDR 266MHz, 1x128MB DDR 266 MHz (TwinMos) Matična / čipset: Gigabyte 8PE667Ultra / i845PE Hard: Maxtor 60gb, 7200/2MB Pržilica: NEC NR-7900A, 24x10x40x DVD player: DVD LG 16x40x Grafička: Hercules 3D Prophet 9500Pro (ATI), 128MB, Tv-out. Satelitska (kartica): Vision Plus VP-1030 ISDN: Billion 2x64k Napajanje: Enermax 350W, EG365AX-VE(G) Kućište: Casetek 1018 BM, midi Monitor: Samsung 959NF, 19" OS: XP Pro sa svim potrebnim update-om. Temperatura procesora: 31-33C normalno stanje, najviše 39C (do sad). Do sad nisam ništa overclockirao. Pozdrav iz Rijeke, ari
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: Nestajanje zvuka - pomoć
Citiraj:
Neda mi se sad objasnjavat kak i zakaj, jednostavno me poslusaj, ako mislis novi procesor kupit nabavi nekak Intelovu C seriju (FSB800)(bilo koji proc) i onda si posel napravil, al ovak bus dal dreku pljusku... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Definitivno nema smisla kupovati novog Intela na ispod 800 FSB-a. Drugo, mjenjao si proizvođača grafičk a nisi napravio reinstal C? Grijeh, sinko grijeh ![]() Da se to počistiti sa kojekavim programima ali ni s jednim kao format C.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|