Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.03.2008., 15:17   #1
Pavle Kolovrat
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
Web provider

Dobar dan! Jedno pitanje! Ja sam u frontpageu napravio svoju web stranicu i ne znam kako da ju objavim na net. Treba mi neki provider,po mogučnosti da bude besplatan. Ako mi je neko voljan dati link preko kojeg to mogu uraditi,bio bi jako zahvalan.
Pozz
Staro 13.03.2008., 15:23   #2
walbandon
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
http://www.000webhost.com/ ja sam sad poceo testirati, pa vidi ako ti je ok
Oglas

Oglas
Staro 13.03.2008., 15:43   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Čini mi se da i svaki ISP nudi hosting web stranica (uračunato u cijenu usluge).
Staro 14.03.2008., 17:27   #4
Pavle Kolovrat
Registered User

evo sad sam se spojio na taj 000webhost,i prošao tu sve korake sa ulogiravanjem i stvorio si svoj "cPanel X" putem kojeg ja mogu raditi puno stvari,od kojih ja skoro niš ne razumijem. I sad pitanje! Ako vam ja dam link s tog mog cPanel X da vi tu malo proštudirate i da mi kažete gdje ja mogu uploadirati tu svoju web stranicu,koju sam radio preko frontpagea,kako mogu znati da mi vi nećete tu nešto sjebati,odnosno da mi zbrišete taj cijeli moj profile koji sam si stvorio na tom 000webhost? I drugo pitanje! Ja tu svoju stranicu imam u svom direktoriju,određenog imena, i tom direktoriju imam homepage određenog imena,da li ja kada vi mi objasnite kako mogu uploadirati tu svoju web stranicu, "stavljam" samo homepage,ili bi morao staviti cijeli direktorij da mi taj 000webhost uploada? Ajde vi budite "dobri",pa mi to sve lijepo objasnite meni,malom neukom čovjeku. Pozz
Staro 14.03.2008., 18:43   #5
walbandon
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
sve moras uploadati...ako hoces mogu ti ja probati, ali bi mi trebao taj tvoj folder, da mi poshaljes mailom ili kako vec, a stim da je to free host, prkaticki ne kuzim cega bi te bilo strah da nekome das podatke da ti pogleda i napravi, ono, ako ti zaserem, napravis novi acc besplatnoimas tamo file manager..probaj po njemu proprckati..ako ti i dalje n ide...javi mi se na pm...
edit: naravno ... kao sto ti pishe u uvjetima, oni ti nista ne garantiraju, tako da ako oni zele, moze ti prestati raditi za par dana, moze raditi vjecno..u tome je fora besplatnog, ako zelis sigurnost, kupis hosting i mir..
Staro 14.03.2008., 20:46   #6
Pavle Kolovrat
Registered User

aj budem te poslušao, ali još imam par pitanja! meni ta stranica još nije u potpunosti gotova...tipa fali mi još neki podaci o meni,neke slike i takve sitnice...onda! jel ja to mogu naknadno doraditi na netu, ako sam već to uploadirao na taj 000webhost?
A što se tiče ovoga,budem ti poslao te podatke,ti mi daj mail,a ja tebi vjerovatno moram dati svoje podatke,tipa moj mail,moja šifra,itd? jel?
Staro 17.03.2008., 21:55   #7
Pavle Kolovrat
Registered User

ej!
jel mi ti budeš dao svoj mail,jer ti ja ne mislim dati ove podatke gdje to svi mogu vidjeti?
Staro 19.03.2008., 18:38   #8
Pavle Kolovrat
Registered User

Ajde mi molim te odgovori jer mi je fakat hića to objaviti
Staro 19.03.2008., 22:52   #9
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
mozes isprobat i Freehostia, besplatni hosting za sajtove...

to ja koristim i nije loše za nekakve hobi potrebe

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno