|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Bežični router canyon cn-wf514
Imam OS Vistu,i kupio sam bežični router canyon cn-wf514.Do sada sam imao žični router Kasdu sa kojom ni sada nemam nikakvih problema.Ovako počinju moji problemi,u PCI slot sam piknul bežičnu karticu canyon.vista mi je instalirala i napisala da radi normalno,i spojil sam na router i dalje ja neznam kako se on kofigurira.Ima objašnjenja i cd instalacijski,ali meni se ne ništa ne pokazuje.Ima objašnjenje kako se kongigurire njegove postavke sa ip adresama.Lijepo bi molio ako ima neka dobra duša da mi napiše kako da se spojim na net sa bežičnom vezom korak po korak,od spajanj modema i routera pa do mrežne kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
moraš kasdu prvo prebaciti u bridge mod, zatim iz kasde port1 spajaš sa kabelom u canyon wan port, a canyon se spaja bežično na karticu u kompu. morat češ i postavke u canyonu mijenjati, ali to če ti odgovorit netko ko malo bolje zna (hint nikky). uglavnom, da bi mogao konfigurirati canyon moraš se privremeno s njim spojiti žično.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pretraži stare teme (Kasda + neki drugi router). Kako piše poviše Kasda u Bridge mode ako već nije (najbrže to napraviš preko reset tipke zada). Početnu konfiguraciju trebaš napraviti tako da se preko mrežne spojiš na canyon. Promjeni IP istog u 192.168.1.2, podesi PPPoE konekciju, . . . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|