|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() Dobar dan! Imam pitanje! Ja sam si napravio web stranicu,svoju preko frontpage-a,i sad ne znam kako da ju objavim na net. Neki provider trebam naći,i htio bi da to sve bude besplatno. Molio bi da mi date neki link preko kojeg bi ja to sve lijepo napraviti. Unaprijed zahvaljujem. Pozz
![]() |
#2 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Na web prostoru kojeg ti nudi ISP možeš staviti jednostavnije stranice... Mislim da T-com daje 25 MB svojim adsl korisnicima. Ili ako imaš broj na VIP-u onda se na njihovim stranicam možeš badava registrirati za vip online uslugu i dobit ces e-mail adresu + 5 MB web prostora i mogućnost uploadanja preko browsera (ako ti se ne da namještati FTP klijent...)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Postoje i free webhostovi ali obicno sadrze i reklame i naravno neprivlacne domene. Na googleu nadji sto ti najbolje pase, samo upisi "free web hosting". Ako znas raditi sa FTP-om i ako si malo upucen u web, dam ti domenu tipa pavle.g2top.org (ili bilosto xxxx.g2top.org), ftp user i password, 5-10giga prostora (ili koliko ti vec treba) i ne pitaj me vise nista. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|