Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.03.2008., 20:43   #1
Pavle Kolovrat
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
Lightbulb Web provider

Dobar dan! Imam pitanje! Ja sam si napravio web stranicu,svoju preko frontpage-a,i sad ne znam kako da ju objavim na net. Neki provider trebam naći,i htio bi da to sve bude besplatno. Molio bi da mi date neki link preko kojeg bi ja to sve lijepo napraviti.
Unaprijed zahvaljujem.
Pozz
Staro 12.03.2008., 20:49   #2
RisingPower
čudovište

RisingPower's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Na web prostoru kojeg ti nudi ISP možeš staviti jednostavnije stranice... Mislim da T-com daje 25 MB svojim adsl korisnicima.

Ili ako imaš broj na VIP-u onda se na njihovim stranicam možeš badava registrirati za vip online uslugu i dobit ces e-mail adresu + 5 MB web prostora i mogućnost uploadanja preko browsera (ako ti se ne da namještati FTP klijent...)
Oglas

Oglas
Staro 26.03.2008., 13:23   #3
Filip7
Premium
Moj komp

Filip7's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
do neki dan sam imo ikonicu za moj prostor na vipu. ljudi jel meni samo nema il i vama il su je negdje premjestili? pomagajte!!
Filip7 je offline   Reply With Quote
Staro 26.03.2008., 15:16   #4
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Pavle Kolovrat Pregled postova
Dobar dan! Imam pitanje! Ja sam si napravio web stranicu,svoju preko frontpage-a,i sad ne znam kako da ju objavim na net. Neki provider trebam naći,i htio bi da to sve bude besplatno. Molio bi da mi date neki link preko kojeg bi ja to sve lijepo napraviti.
Unaprijed zahvaljujem.
Pozz
Ako bas zelis neku zgodnu domenu tipa pavle-kolovrat.com ili slicno, morati ces do nekih providera. Svatko svoga konja hvali, ali za nezahtjevne korisnike totohost.hr je odlican izbor. Super cijena, super usluga.

Postoje i free webhostovi ali obicno sadrze i reklame i naravno neprivlacne domene. Na googleu nadji sto ti najbolje pase, samo upisi "free web hosting".

Ako znas raditi sa FTP-om i ako si malo upucen u web, dam ti domenu tipa pavle.g2top.org (ili bilosto xxxx.g2top.org), ftp user i password, 5-10giga prostora (ili koliko ti vec treba) i ne pitaj me vise nista.
atha je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno